2777
2789

چه زمانی اگزمای روی صورتشون خوب شد....چیامیخورین توی رژیم....من پسرم فردامیشه چهاره ماه از حدودا سه ماهو نیم صورتش قرمزمیشد اندازه یه سکه...اولا خارش نداشت منم میگفتم خودش می‌ره کم کم خارش پیداکرد بدجور میخاروند.....مدفوعشم خلطی بود قبلا دیده بودم مدفوع خلطی رو اما نمی‌دونم چرا فک میکردم عادیه...شنبه این هفته بردم دکتر که دکتربهم گف بله حساسیته ...الان ازشنبه دارم رعایت میکنم اما بعضی وقتا میبینم میخارونه...

هیییچ محصول لبنی و گاوی تا 6 ماه نخوریااا هیچی 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییچ محصول لبنی و گاوی تا 6 ماه نخوریااا هیچی

نمی‌خورم ..وای چرا میخارونه بعضی وقتا .....شیرخشک پپتی هم میخوره.....بنظرت ممکنه از رب یا گوجه وانگور باشه یاشیره انگور

نباید خب بهش شیر بدی😐این وارد خون بچه میشهشیرخشک مخصوص بهش بده

یعنی ازشیربگیرمش.....اینقدر مرغوب برنج وسیب زمینی خوردم که حالم داره بدمیشه صبحانه دور نون خالی باچایی خوردم دوروزم هست شیرانگور

سیب زمینی خالی میخوردم با برنج ولی بچم اگزما میزد

تا دکتر گفت قطع شیر خودت کامل و فقط شیر مخصوص

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

نمی‌خورم ..وای چرا میخارونه بعضی وقتا .....شیرخشک پپتی هم میخوره.....بنظرت ممکنه از رب یا گوجه وانگو ...

انگور و گوجه هم ممکنه حساسیت بده یه دکتر خوب ببرش خب نگران نباش تا 6 ماه یکم سخته ب غذا بیوفته خوب میشه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

انگور و گوجه هم ممکنه حساسیت بده یه دکتر خوب ببرش خب نگران نباش تا 6 ماه یکم سخته ب غذا بیوفته خوب م ...

بردم گف لبنیات مشتقاتش....سویا تخم مرغ...گفت بقیه روبخور اگه همه چی رو حذف کنی وقتی به غذا بیوفته ازکجامیخای بفهمی به چی حساسیت داره

با وجودی که رعایت میکردی؟؟؟؟دکترچی گف

والا پسرم خیلی دکتر بردم اوایل همشون یه پماد بتامتازون میدادن میزدم خوب میشد چند روز بعد بدتر 

پسر من انقدر حساسیتش شدید بود تو بدنش جای سالم نبود همه جاش زخم میشد خون میومد پسرم فقط جیغ میکشید 

تو قم یه متخصص اطفال پیدا کردم بردم اونجا دکتر خیلی شوکه شد گفت تابحال همچین چیزی ندیدم چند روز بچم بستری شد بعدم پماد دست ساز داد هنوزم اون پماد گاهی میزنم 

بچم الان گوشت گاو و گوسفند و هویج که میخوره بدنش اگزما میزنه 

حتی مثلا تو غذا گوشت باشه نخوره از اون اب خورشت که میخوره بدنش اگزما میزنه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

سلام مامان جان🌸
علائمی که گفتی (اگزمای صورت + مدفوع خلطی) کاملاً با حساسیت به پروتئین شیر گاو هم‌خوانی داره. معمولاً بعد از حذف کامل لبنیات از رژیم مادر، ۲ تا ۴ هفته طول می‌کشه تا پوست و دستگاه گوارش نوزاد آروم بشه.
یادت باشه باید همه‌ی لبنیات پنهان مثل کره، بیسکویت، شیرخشک معمولی و حتی خامه یا پنیر هم حذف بشه. اگر نوزاد با شیر خشک تغذیه میشه، فقط فرمول‌های مخصوص حساسیت مثل Neocate یا Alfamino  و.......چیزی که پزشکش تجویز کرده مجازه.

اگه خارش و قرمزی ادامه داشت، پزشک ممکنه کرم مرطوب‌کننده و داروی ضدالتهاب سبک تجویز کنه.
برای دیدن ویدیو کامل درباره‌ی حساسیت به شیر گاو و رژیم مادر شیرده، حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 👶💙 دکتر کودک شما  doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1