2777
2789
عنوان

دلم گرفته بغض دارم سر ماشین نداشتن

173 بازدید | 16 پست

دو تا بچه دارم ماشین نداشتیم از اول

شوهرمم نمیتونه بخره یه شخصیتی داره که حوصله تعریف با مثال ندارم ولی ازوناس هیچ وقت نمیتونه ماشین بخره

دلم میخواس شبا بریم بیرون، تو ماشین دور بزنیم آهنگ بزاریم

با اسنپم نمیشه که 

پول نداریم

حالم گرفتس

بخدا قسم حسادت نمیکنما اتفاقا برای دوستم خوشحالم خدا شاهده

طلاق گرفته با یه پسری که محترمم هست دوسته ماشین داره پسره 

با هم شب گردی میکنن زیارت گاه یا.... 

بعد من با شوهرم نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماداریم یه پراید مدل پایین ولی بخدا نه دوردور میریم نه جایی اصلا غصه نخور مهم اینه دلت خوش باشه،خودم ندارم و خیلی اذیتم ک موقع بردن پسرم ب باشگاه تواین سرما همش پیاده میرم یابا تاکسی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شوهرت پول نداره؟

نه هیچ وقتم نخواهد داشت

ببین برای پدرش مغازه کار میکنه از 12سالگی تا الان که40سالشه

هیچی ام نصیبش نشد شغلشم عوض نمیکنه سالهاس میگم نمیفهمه

میگه الان همه مشکل پول ندارن چون بابای خدا لعنتش کنه گفته

عزیزمم🥺انشالله خیلی زود یه ماشین مدل بالا میخرین ..ولی بنظرمن اینا غصه نیس ..همینکه خودت همسرت و بچه هات سلامتین خداروشکر کن.بخدا سلامتی ازهمه چی مهمتره.

باورکن من تا چندوقت پیش غصه مال دنیارومیخوردم خیلیی..چون نه خونه درست حسابی داریم ..نه تفریحی ...نه ماشین هیچی..الان تازگیا فشارخونم گرفتم...دارو نخورم فشارم خودبخود میره بالا حالم بدمیشه...الان میگم کاش سالم وسلامت بودم هیچی نداشتمم مهم نبود...

یعنی اگه پولم داشته باشین بازم شوهرت ماشین نمیخره؟  

ماهم با بچه کوچیک ۵ سال ماشین نداشتیم و خیلیییی سختم بود واقعا غصه می‌خوردم واسه خودمون 

انشالله به زودی ماشین دار بشین

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
خب چرا از ماشینتون استفاده نمیکنید

تا 33که امد خواستگاریم نه خونه داشت نه ماشین نه پول

پول تو جیبیشو باباش از بچگی به عنوان حقوق بهش میداد بعد مامانش ازش میگرفت خرج خونه میکرد

بعد اونم فقط نیاز روزمره تهیه میکنه و هیچ پس انداز