2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکست قلبی عمیق ایمان دارم

تو دانشگاه یه اتفاقی افتاد یه اقایی برگشت بهم گفت تو هر جا بری هیچکس قبولت نمیکنه کار کنی و اینا

منم چندین روز غم و غصه دلم شکسته بود 

بعدش کار پیدا کردم رفتم

﴿🩵🐬﴾

چنتاشو بگم برات؟ 

شبایی که فکرمیکردم دنیا به آخر رسیده ولی خدا بازم راه رو برام باز کرد.. 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

دیگه از زمین و زمان ناامید شده بودم هیچ راهی نداشتم واقعا شکستم جوری شکسته بودم ک بعده ها ی نفر بهم گفت وقتی بهت فکر میکردم میگفتم داری چی میکشی وقتی که همه چی اینجوری ب تهش رسیده حتی اون لحظه ها ب دردم فقط گریه میکرد نمیتونست حرف بزنه 

اونقدر خسته بودم ک دیگه رها کردم همه‌چی رو اما خدا دستم رو گرفت جوری که چشمام چهار تا شد🙃

الانم منتظر معجزه بعدیشم...

جوری بود که فکرش رو نمیکردی؟ 🥺

بله فکرش نمیکردم رفتم مجلسی نذر کردم کارم جور شد 

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

اره خیلی 

من تازه ازدواج کرده بود بدجور دستمون تنگ بود  خیلی زیاد بدهی و اجاره میدادیم و هیچ پولی نداشتیم یک نفر پیشنهاد کاری به همسرم داد ۵ سال پیش با حقوق ۱۸ تومن و معجزه بود برامون انموقع هیچ وقت فراموش نمیکنم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

مادرم تو کما بود ..

همه چی افتضاح   هر روز گریه و اشک و ناله ی روز وسط خیابون تو بلوار نشستم و زانوهامو بغل کردم و زار زدم گفتم خدایا بابامو و داداشمو بردی مامانمو ب من یتیم ببخش منو بی‌کس نکن.اون گریه و اون حال عرفانی اون عمق غم خیلی سنگین بود.چند ساعت بعد از بیمارستان زنگ زدن مادرت ب هوش اومده 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چرا تعریف نمیکنی من خیلی ناراحتم ها

من زندگیم اینطوری بود که طی ۱۰ سال گذشته اش هیچ اتفاق خوبی برام نمیوفتاد و همیشه همچی بدتر میشد دیگه فکر میکرم خداوجود نداره یا اگرم داره براش مهم نیست چه اتفاقی برام میوفته اما تصمیمم همیشه این بود ادم خوبی بمونم و حس میکنم تو همین سختیا یاد گرفتم تسلیم باشم شاید یجور تسلیم خدا بودن

بعد ورق برگشت و زندگیم از این رو به اون رو شد تو کمتر از ۱ سال. الان خیلی خوشبختم هرچند هنوز زندگی سختی داره اما هم بلدم اونارو مدیریت کنم هم شرایط زندگیم خوبه خداروشکر

لطفا لایک نفرمایید😅