2777
2789
عنوان

من خیلی عقده ایی حسودم چرا چشم خوشبختی کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
چقدر دردناک...و غم انگیز بود...حق داری منم حسام گاها همینه البته با شرایط متفاوت.طلاق بگیر بنظرم ... ...

عزیزم چیزی برای تو آرزوه برای من خاطرست 

حتی شده دست گل با دست های خودم درست کردم کادو دادم بهش 

تو میفمی برای شوهرت پست عاشقانه بزاری ولی حتی لایک نکنه به رویی خودش نیاره یعنی چی 

تو شده وسط خیابان دست شوهرت بگیری دستتو پس بزنه یعنی چی 

تو میفهمی نه برای نیاز جنسی برای اینکه شاید شاید وسطه رابطه یه حرف قشنگ بزنه پیش قدم بشی یعنی چی 

نمیدونی من همه راه رو رفتم همه یکساله که نا امید شدم دیگه حتی نه مویی رنگ میکنم نه آرایشی نه گذاشتم موهام بلند بشه 

از زندگی نا امید شدم ولی جرات رفتن ندارم 

هعی خدا. واقعا رحم نداشته.داداشاش هم اصلا نگفتن این بد بوده نه خواهرشون.

خب طلفک از نظر ذهنی کمی کم عقل بوده. دیگه زیر دست نامادری و برادر ها ناتنی بزرگ شده بوده 

نمی تونست زندگی مشترک جلو ببره شوهرم حق حقوق داد طلاقش داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی برای تو آرزوه برای من خاطرست حتی شده دست گل با دست های خودم درست کردم کادو دادم بهش تو می ...

هعی آبجی تو ک کلا از زیباییت زدی.

به قولی نه توان موندن داری نه پای رفتن.

من مجردم و تجربه ندارم.

خدامشکلت رو حل کنه آبجی.

گفتم که خانوادم گفتن پسر خوبیه منم شکست عشقی بدی خورده بودم گفتم این چون کسیو نداره یه بارم طلاق گرف ...

خب بس دسته گل خانواده هم بوده دیگه فقط شما مقصر نیستی ک اشکال نداره گلم گاهی حساب کتابا اشتباه از اب در میاد ولی ی چی بگم معمولا خواستگاری و ازدواج سنتی روالش عاشقانه نیس این احساس خلأ شما بیشتر بخاطر تجربه عشقیه ک داشتی نشد اگر عشق و تجربه نکرده بودی این زندگی ب نظرت عادی میومد ب اینم فک کن

اسی ب نظرم ی مدت دس از توقع عشق و عاشقی و درخواست محبت از شوشو بردار تمرکز کن رو خودت و توانایی و علاقه ات  ب خودت برس خیلی شیک و پیک بگرد اینقدر پژمرده نباش شاد باش و بخند واس دل خودت دلخوشی های کوچیک پیدا کن ی جوری ک اقا متوجه شه تغییر کردی واس خود خودت خوش باش شاید اونوقت بتونی بهتر تصمیم بگیری

چرا به خودت نمیرسی ،برو باشگاه و برو کلاس پولاشو قشنگ خرج کن یک کاری پیدا کن تا مشغول بشی اعتماد بنفس برمیگرده همه ازت تعریف کن لازم نیست فقط شوهرت تعریف کنه به نظرم بی انگیزه شدی یک هدف خوب پیدا کنی درست میشه دیگه به شوهرت اهمیت نده الویت زندگیت نباشه بنظرم وقتی ببینه تو به خودت اهمیت میدی اخلاقش عوض میشه مطمعا باش 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

دقیقا خیلیا هم هستن شوهرشون پر از محبته اما بیکار و بی پول احترامم نمیذاره به زنش خب هر کسی یجوریه زندگیش 

تو هم البته حق داری عزیزم زن فقط محبت و توجه میخواد اما میخوام بدونی هیچکس زندگیش کامل نیست

همین بچه دار شدن رو بهونه کن و باهاش شرط ببند و بگو من یه شوهر با محبت میخوام پس فردا زایمان کردم روحیه ام گرفته ست کسی رو میخوام بهم محبت کنه