2777
2789
عنوان

همسر بدی که من باشم

58 بازدید | 2 پست

نه انرژی دارم خونه مرتب کنم غذا به موقع درست کنم

نه حوصله دارم وقتی بچه گریه میکنه جیغ میزنه لجبازی میکنه آرامشمو حفظ کنم

خیلی شوهرمو تحقیر میکنم و باعثش خانوادشه

من آدم فوق احساساتی ای بودم

شوهر من تاحالا بی دلیل منو نبوسیده و بغل نکرده هروقتم راجع احساساتم گفته مسخره کرده به نوعی

اکثرا خونه نیست یا سرکار یا با دوستاش

قبلا زیاد آشپزی میکردم ایراد در میاورد و نمیخورد الان خیلی وقته فقط غذاهای ساده میپزم اونم برای بچه بیشتر

از مردای محکم و قوی خوشم میاد ولی همیشه خانواده همسرم میزنن تو سرش و کوچیکش میکنن شوهرمم میگه حق دارن الان من شدم یکی مثل همونا

قبلا قربون صدقه میرفتم میگفت خر میکنی الان همه خواسته هامو با دعوا میگم

خیلی اخلاقم بد شده

عزیزم بخاطر همسرت نه ولی بخاطر بچت مجبوری ادامه بدی میدونم سخته اما سعی کن تغییر کنی 

داروهای مکمل ویتامینی استفاده کن تا بتونی کمی به خودت مسلط باشی تا بچت ازت الگو نگیره

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.