اره منم عاشق سورپرایز شدنم اما خیلی حال میده که یک نفر ادعای ماورا میکنه بگه جنسیت بچت چیه😍
خب ادمای عادی نمیتونن غیب بگن مگ اینک با شیطان در ارتباط باشن این چیزا تو قران هم اومده اگ من باشم از شیطان کمک نمیگیرم میشینم ک سورپرایز شم اینک قشنگه م کار درستیه
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همونو بگو من عاشق دخترم خیلی دوست دارم بچم دختر باشه بخاطر همین گفتم بره ببینه دختره شروع کنم از الا ...
خب ۳ماه اول صبر کن بعدش کلی وقت داری وییییی خیلی قشنگه
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
ی دونه دعا نویس داریم اونم ادم پول داریع و دعاش خیلی خوبه ینی زود اثر میکنه ولی چیزی ک تو میگی امکان ...
سلام اینی که می شناسی شماره ی ازش داری
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
من دارم میگم گناهع دعا بنویسی دخالت تو کار خداس راضی باشین ب رضا خدا
درمورد سوالت ن شمارش دارم ن میدونم کجاس