2777
2789
عنوان

خواهرایی که تو رابطه هستین

94 بازدید | 8 پست

میشه راهنمایی کنین

من قرار شد بعد یکماه پارتنرمو ببینم خلاصه قرار شد امروز ناهار بریم طبیعت از یه هفته قبل تا امروز برنامه چیدیم

بعد دیروز اومده میگه ظهر میایی میگم اره میگه ظهره خب دیگه میشه بعد ناهار این هیچی 

بعد تایم قرارو هی عوض میکرد یبار میگفت ساعت ۷و۸صبح نه ظهر بيا نه فلان ساعت بیا که من ۵برم مغازه باز کنم اونم جمعه روز تعطیل خلاصه منم گفتم انگار دلت دیدن نمیخواد اونم دادو بیداد و حرف چرت و پرت 

بعد رفت با خانوادش بیرون رفت 

نمیدونم حس میکنم شاید دلش نمی‌خواست منو ببینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن عزیزم وقتی اینجوریه همین الان بهش پیام بده کات کن

بخدا باهاش زیاد کات کردم کات میکنم از همه جا بلاکش میکنم با یه خط دیگه یا پیج دیگه میاد بهم پیام میده بعد قربون صدقه و اینا زنگم میزنه اما وضعیت بیرون رفتن اینه من خیلی گیج شدم🥲