2777
2789
عنوان

چطوری یه ایرانی میتونه بگه غذای کره ای و ژاپنی خوش مزس😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 64 پست
تنوع غذایی شون خیلی بیشترهایرانی ها فقط با برنج ترکیب میزنن

بنظرم ترکیب غذای ما بیشتره

این همه قومیت ک غذای خواص خودشون رو دارن غیر ممکنه همه نوع غذای ایران رو خورد

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل و سوشی و مندو واقعا خوشمزه انحالا اون شیرینی هاشو من نمیتونم بخورم به ذایقه ام نمیخوره

منم دانپیلینگ و مندو دوست دارم حتی خودم درست میکنم طعمش خنثی یسری نودل هاش هم خوشمزه ولی سوشی سلیقه ایه و اکثر ایرانی ها فکر کنم غذاش شیرین دوست نداشته باشن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
کف دریارو شما خوردی ینی ؟

دیه تنها توصیفی بود که از دستم برمیومد😂😂مزه زحم عمیق میده واقعا پن بار اول خوردم گلاب به روت حالم بد شد

ب شخصه غذای کره ای با ذائقه من اصلا سازگار نیس غذا ژاپنی خیلی نخوردم ک نظر بدم

نودل های چینی رو ترجیح میدم ب اون ۲ تاش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دوستم چین زندگی میکنه میگه غذاهاروحتی نمیشه قورت داددیگه خوردن که بماند

زیادی خودش رو میگیره

یعنی عقرب کباب شده و سوپ مار هم نمیخوره؟

مگه میشه اینا رو نخورد  خخخخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

غذاهای ایرانی عالین واقعا ولی مثلاً من نودل خیلی دوست دارم البته به پای غذا های ایرانی نمیرسه

آره اقعا اونا یکی از غذا های مورد علاقشون برنج و ماهی و سس مایونزه فکر کن😂

همونطور که ی عده ای پیتزا خوشمزه تر از جوجه و کباب و برنج اینا میدونن🤭🤣🤣

آخه پیتزا چندین ساله که هست مال امروز و دیروز نیست بعد کلا نزدیک ترین ضائقه غذایی با ایران رو ایتالیا داره

من تاحالا غذای چینی و کره ای نخوردم

منم حتی نودل هم حاضر نیستم امتحان کنم برای دخترم درست میکنم خودم نمیچشم از بوش بدم میاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بیبیمباپ اخه ترکیبات بدی نداره که! برنج و سبزیجات و تخم مرغ که خیلی لذیذ میشه

آو من فکر کردم کیمباب رو میگی آره بیمپاپ هم اوکیه چون چیز عجیبی نداره