2777
2789
عنوان

چطوری یه ایرانی میتونه بگه غذای کره ای و ژاپنی خوش مزس😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک بار خواستم کلاس بزرام رفتیم شاورما بخوریم بگم غذای روسی خوردم حالم بهم خورد

شاورما اصلا غذای عربی و لبنانی‌ها روسی چیه وا😂😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
عزیزم این مسئله نیست به کسی ربطی داشته باشهشما یه ذائقه غذایی دارین و یه شخص دیگه یه ذائقه غذایی دیگ ...

من به کسی رو زور نکردم اگه دوست دادن بخورن اگه دوست ندارن نخورن به من بنظر کسی که طبق گفته یک نفر ضعیفه غذایی‌شان عوض شه سلامت روان نداره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
من به کسی رو زور نکردم اگه دوست دادن بخورن اگه دوست ندارن نخورن به من بنظر کسی که طبق گفته یک نفر ضع ...

ذائقه‌شون که عوض نمیشه ولی ناراحت میشن

مثلا یکی عاشق قرمه‌سبزیه و یکی از قرمه‌سبزی متنفره ، جفتشون میتونن نظراتشون رو برای خودشون نگه دارن و توی زندگی شخصی‌شون استفاده کنن و با همدیگه بحث نکنن 

مسخره کردن غذایی که یکی دوست داره عجیبه

کلا بحثش خیلی غیر ضروریه ، مثل بحث بین اشخاصی که به نچرال بودنشون افتخار میکنن و اونایی که به عمل بینی‌شون افتخار میکنن ، یا بحث و دعوا بین تیم فوتبال محبوب 

خیلی از مردم نمیفهمن مسائل شخصی چی هستن و وقتی واقعا بهشون ربط نداره نباید دخالت کنن و فقط ساکت بمونن