2777
2789
عنوان

ازدواج دختر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر عروسی دخترا و پسرای فامیل و دوست ، چه اونا که بزرگترن  و یا کوچکترن رو رفتم  الانم دارم عروسی اونایی میرم که عروسی پدرو مادرشون رو یادمه ، یا حداقل تولدشون رو .

ولی هنوز مجردم ، عادت کردم دیگه 

خدایا شکرت.

عزیزم یکی میبینی ۱۵ سالشه عروسی میکنه منطقیه دخترای مجرد بزرگترش نرن عروسی تنها کسی که این حس بد رو داره شمایی بقیه اصلا به چنین چیزی فکرم نمیکنن مرتب و شیکم برو شاید اونجا یکی پیدا بشه از هم خوشتون بیاد

حتما برید 

وقتی از نیش و کنایه یا هر موقعیتی احساس ترس کردید سه بار سوره توحیدو بخوونید و بگید خدایا خودت پناهم بده از هر شر و غم و ناراحتی ...

بعد وارد اون مجلس بشید ببینید بیشترین حس خوب میاد سراغتون 

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
حتما برید وقتی از نیش و کنایه یا هر موقعیتی احساس ترس کردید سه بار سوره توحیدو بخوونید و بگید خدایا ...

عزیزم ۳ بارخوندن این سوره باعث میشه کسی تیکه نندازه یا چی ؟

میشه توضبح بدید لطفا