2777
2789

نمیدونم باید از بابام بپرسم ولی هر ماه ۱۶ ام تمدید میشه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدید اینترنت مخابرات به سادگی و از طریق سایت این شرکت امکان پذیر است. شرکت مخابرات ایران به منظور ارائه خدمات بهتر و ساده تر به مشتریان خود، سامانه ای جامع راه اندازی کرده است. بخش قابل توجهی از خدمات این شرکت به صورت آنلاین و از طریق این سامانه در اختیار مشتریان قرار می گیرند که خرید و تمدید بسته های اینترنت هم از جمله مهم ترین آن ها محسوب می شوند. با توجه به سرعت و کیفیت مناسب بسته های اینترنت مخابرات، افراد زیادی در سراسر کشور از این بسته ها استفاده می کنند. در همین راستا، امکان تمدید اینترنت مخابرات پس پرداخت برای مشتریان اینترنت ADSL و فیبر نوری این شرکت از طریق سایت آن فراهم شده است. از این رو کاربرانی که قبلا نسبت به خریداری بسته های اینترنت شرکت مخابرات اقدام کرده و به روزهای پایانی بسته خود رسیده اند، می توانند به سادگی آن را تمدید نمایند. گزینه های مختلفی هم برای تمدید پیش روی مشتریان قرار می گیرد تا محدودیتی نداشته باشند.

البته باید به این نکته توجه داشته باشید که تمدید بسته های اینترنت مخابرات از طریق سایت این شرکت، دارای شرط زمانی است. به این صورت که متقاضی تنها در بازه زمانی ۵ روز مانده تا پایان بسته، امکان تمدید اینترنت مخابرات را خواهد داشت. در صورتی که هنوز مهلت زمانی بسته شما بیش تر از پنج روز باشد، نمی توانید جهت تمدید آن به صورت آنلاین اقدام کنید. ذکر این نکته هم الزامی است که هنگام تمدید الزامی به خریداری بسته ای مشابه بسته قبلی وجود ندارد. یعنی کاربر پس از به پایان رسیدن بسته خود، می تواند نسبت به خرید و رزرو بسته ای با حجم و مهلت زمانی متفاوت اقدام نماید. از آن جایی که کاربران زیادی در سراسر کشور از بسته های اینترنت شرکت مخابرات استفاده می کنند، در این مقاله نحوه تمدید اینترنت مخابرات پس پرداخت را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در رابطه با نحوه تمدید بسته های اینترنتی مخابرات به دست آورید.

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

مثلا ۵۰۰ گیگ یکساله میگیری ‌. ولی دو ماه اولدهمهدشو مصرف میکنی . حالا ۱۰ ماه از اشتراکت مونده ولی حجم نت تموم شده . باید مثل اینترنت همراه بسته بخری . یعنی اولش یه اشتراک میخری با سرعت های مختلف . بعد براش حجم میخری ‌. اگر خواستی اینترنت حلنگی بخری از اینا بگیر که طرح های ویژه برای مشترکین جدید دارن . مثلا ۵هزار گیگ میدن ۵۰۰ هزار تومن ‌. ولز فقط دفعه اول اینجوریه . 

پس سالانه تمدید میکنید ولی هر ماه محدودیت داره

برو تو نت بزن 

با عکس توضیح داده 

تو اپارات و گوگل هم با فیلم اموزش داده

سوالات متداول
1- تمدید اینترنت مخابرات از لحاظ زمانی چه شرایطی دارد؟

تمدید اینترنت مخابرات تنها برای کاربرانی امکان پذیر است که مهلت اعتبار بسته قبلی شان کم تر از ۵ روز باشد.

2- کد دستوری تعیین شده برای تمدید اینترنت مخابرات چند است؟

کد دستوری تعیین شده جهت تمدید بسته های اینترنت مخابرات #4444*724* می باشد.

3- آیا تمدید اینترنت مخابرات پس پرداخت نیز از طریق سایت ممکن است؟

بله. کاربرانی که بسته اینترنتی شان به پایان نزدیک شده باشد، می توانند با مراجعه به سایت تمدید اینترنت مخابرات پس پرداخت ، نسبت به خریداری و رزرو بسته های جدید اقدام کنند.

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

جدی ؟ ما یک ساله رو ۷ ماهه تموم کردیم 😐

اره ماهانه میگیریمم البته من تنها استقاده میکنم ولی وقتی داداشم باشه ۲۴ ساعت تو اینستا هستت 

دونفریم داداشمم همیشه خونه نیستت