2777
2789

من حدودا یک ماه و نیم پیش انجام دادم 

اولش خشک بود یکم بهد حمام الان نرم سده موهامم نرم شده اما حس میکم کم پشت شده 

اخه یه ماه پیش به این نرمی نبود پر حجم تر بود حالا نمیدنم به دفعه نرم شد کم حجم تر شده نمیدونم به خاطر نرمیه 

همش میگم نکنه ریزش پیدا کرده 

در حالت عادی ریزش ندارم 

فقط از حمام نیام شونه مکنم و سشوار خوب مثل همیشه یکم میریزه که قبلا هم اینجوری بود ولی نمیدونم جرا حس میکنم اینجوری شده کسی این حسو داشته معمولا اثرش چقدر میمونه؟؟میترسم به خاطر ریزش مم شده باشه الان یکی بم گفت که دوستلش بعد کراتین و پروتیین کچل سدن خیلی نگران شدم 

و اینکه کسی که ریزش مو داره چه جوری میشه یعنی تو حمام یه عالمه مو میریزه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه زیاد بود بیشتر از قبل بود نگران شو همینو میگم منم

نه الان چند روز وقتی برس میکشم چون موهام روشن یه روسری مشکی پهن میکنم میکشم فقط خیلی کم مو کوچیک انتهای موهام اکه اسیب دیده بوده میفته اونم در حد شاید ده تا تار مو شایدم کمتر ولی خوب حمام میرم میام بیشتر میریزه موقع سشوار کشیدم وگرنه در حالت عادی نه