2777
2789
عنوان

چرا بعضیا غذا رو با صدا میخورن

105 بازدید | 20 پست

طرف غذا میخوره صداش میاد یا نوشیدنی صداش میاد قشنگ میکشه هورت میکشه چایی رو یا آب خوردنی صداش میاد واقعا مشکل دارم بااین موضوع آییی 

یا غذا خوردنی حرف میزنه آخه لامصب اون میپره بیرون از دهنت 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

باید مادر پدرا از بچگی یاد بدن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بابام اینجوریه و کاملا رو مخمه

تنها نیستم منم بابام چایی رو هورت میکشه هزار بار گفتم ولی باهام دعوا میکنه😑🤣

بدتر از اونی که غذاش رو صدادار صرف می‌کنه اونیه که به سر و صدا و طریقه‌ی مصرف کردن غذا مثل کسی که داره بمب خنثی می‌کنه، دقت می‌کنه.

قشنگ غذا رو به کام آدم زهرمار می‌کنه.😄

و شانست وقتی سر و کله‌شون پیدا می‌شه که غذاهای پر سر و صدا داری.

باید مادر پدرا از بچگی یاد بدن

به از بچگی یاد ندادن ولی خودم حساس بودم حتی از کلاس اول بودم یا دوم شروع کردم با چنگال غذا بخورم 

بدتر از اونی که غذاش رو صدادار صرف می‌کنه اونیه که به سر و صدا و طریقه‌ی مصرف کردن غذا مثل کسی که دا ...

عهه منظورت منمم آره قشنگ به طرف دقت میکنم خب آروم بخوره روانم بهم میریزه🤣🤣

به از بچگی یاد ندادن ولی خودم حساس بودم حتی از کلاس اول بودم یا دوم شروع کردم با چنگال غذا بخورم

همه مثل هم نیستن 

مثلاً الان کلاس اول یا مهد کودک خیلی دیدم میگن غذا رو با دهان بسته بخورین که سر و صدا نکنه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

دوست دارم بزنم تو دهنشون. اخه برنج چیه اونم با صدا میخورن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
انگار میخوان نشون بدن خیلی داره خوش میگذره باید یه صدایی بدن😐😐😐

تو بعضی کشورا رسمه با صدا غذا بخوری این نشونه احترامه یعنی خوشت اومده از اون غذا ولی نه دیگه با صدای بلند 

اینجا ولی رسم نیست خب

همه مثل هم نیستن مثلاً الان کلاس اول یا مهد کودک خیلی دیدم میگن غذا رو با دهان بسته بخورین که سر و ص ...

آره درستش همینه که یاد بگیرن 

عهه منظورت منمم آره قشنگ به طرف دقت میکنم خب آروم بخوره روانم بهم میریزه🤣🤣

یک نفر هست  که به سر و صدا شدیداً حساسه.

مثلاً اگر ظرف شسته بشه باید کاملا آهسته دونه دونه ظرف‌ها با احتیاط روی هم قرار بگیره. بعد هم موقع جمع‌آوری و قرار دادن سر جاشون خیلی بی صدا بگذاری سر جاشون.

کوچکترین صدا از همسایه‌ها حالش رو خراب می‌کنه و...

این‌طور خود فرد خیلی اذیت می‌شه و بقیه رو هم آزار می‌ده با حساسیت بی‌جا.

دوست دارم بزنم تو دهنشون. اخه برنج چیه اونم با صدا میخورن

دقیقا منم حالا بعضی غذا هارو میتونم تحمل کنم ولی بعضی ها نه