2777
2789

مامانم رفت بله برون الان برگشته میگه بریم دکتر اصلا درکش نمیکنم میتونست نرود ولی بله برون رو به من ترجیح دادم بمیرمم دیگه نمیرم دکتر . اصلا درکش نمیکنم چطور یه مادر میتوند بله برون رو بچش ترجیح بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونست حالت خیلی بده و رفت؟ کسی نبود ببرتت دکتر 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

فکر کنم کم سن و سالی.تا کی یه مادر باید خودشو قربونی بچه هاش بکنه.بزارید یه مقدار برا خودش باشه

کم و سن و سال کجا بود کدوم مادر بچش رو با تب و لرز و سرگیجه و حالت تهوع ول میکند‌. تو خودت بودی بچت رو ول میکردی؟ 

میدونست حالت خیلی بده و رفت؟ کسی نبود ببرتت دکتر

میدونست اول قصد داشتم تاکسی بگیرم برم بعد بیخیال شدم چون اگه اینکار میکردم بدتر عصبانی میشد چرا خودت پاشدی رفتی

کم و سن و سال کجا بود کدوم مادر بچش رو با تب و لرز و سرگیجه و حالت تهوع ول میکند‌. تو خودت بودی بچت ...

شاید اگه نمی‌رفت براش داستان درست میکردن و فکر میکردن برای اینکه نره داره بهونه میاره

مامان منم اینجوره فقط به فکر تفریح و استراحت خودش

قسم خوردم دیگه نگرانشون نباشم دلسوزی بیجا نکنم چون از دیشب برای بله برون امروز برنامه ریزی میکرد ولی من رو ندید

کم و سن و سال کجا بود کدوم مادر بچش رو با تب و لرز و سرگیجه و حالت تهوع ول میکند‌. تو خودت بودی بچت ...

بیخیال میگذره من ی بار نصف شب غش کردم زنک زدن اورژانس کاملا ی تایمی بیهوش بودم 

صب شد همه رفتن سر کار و من تنها خونه موندم🤣

افت فشاریم ی بارم باز در حال غش بودم مامانم رفت خونه مامان بزرگم 😁گوشی دستم بود لب مرز شدم زنگ بزنم اورژانس 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بیخیال میگذره من ی بار نصف شب غش کردم زنک زدن اورژانس کاملا ی تایمی بیهوش بودم صب شد همه رفتن سر کار ...

تو هم که اوضاعت مثل خودم هست خوبه که خودت رو ناراحت نمیکنی و توجهی نمیکنی

فکر کنم کم سن و سالی.تا کی یه مادر باید خودشو قربونی بچه هاش بکنه.بزارید یه مقدار برا خودش باشه

واقعا

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

با اجازه استارتر 😉

#کسب_درآمد_رایگان

🤩 تبلیغ ببین پول در بیار 🤩

💰روزی ۵۰۰هزار تا ۲میلیون💰

👈 فرصت طلایی و بینظیر 😍

🔹️ برای اولین بار در کشور یک سایت و اپلیکیشن تبلیغاتی به نام "کارسود" شروع به فعالیت کرده و شما با کلیک و لایک کردن تبلیغات این سایت میتونید، روزانه بین ۵۰۰ هزارتومان الی ۲ میلیون تومان درآمد داشته باشید. این کار فوق العاده ساده هست و زمان مارو نمیگیره و نیاز به هیچ تخصصی نداره ودر هرسن و سالی که هستی و هر شرایطی که داری میتونی انجامش بدی

🔹️ ماهر روز توی اینستاگرام و فضای مجازی ساعت های زیادی رو وقت صرف میکنیم و پیج های مختلفی رو رایگان لایک میکنیم بدون اینکه هیچ سودی برامون داشته باشه، اما در این اپلیکیشن با کلیک و لایک کردن تبلیغات بهمون کارمزد میدن و هر روز میتونید درآمد میلیونی کسب کنید.

💯 خیلی ها دارن از این اپلیکیشن پول درمیارن 

واقعا عالیه 🤠🥳😎

همین الان ثبت نام کن✅️

کد معرف یادت نره😉👇

436802 

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸