2777
2789

شده مثلا یهویی یه کاری کنه سرد بشید یا حالا به هر دلیلی یهویی بزنید بلاکش کنید بهش نگید یا دیلیت اکانت کنید یا خط عوض کنید و دیگه باهاش حرف نزنید؟؟؟ 

یا شده پار تنرتون این کارو کنه و شما رو تنها بزاره؟؟ توضیح بدید 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

هردوموردخیر

البته اینکه تاحالاپارتنرنداشتم هم بی تاثیرنبوده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای منم شدهخدا لعنتش کنه کاش از اولش سرراهم نمیومد کاش سرش بخوره به سنگ

چجوری شد؟؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

نه چون هم خودم و هم طرف مقابل به بلوغ رفتاری رسیدیم و حرمت رابطه رو نگه میداریم که طرف مقابل ارزش یه ...

والا من دیدم طرف سی و پنج سالش اینا باشه اما به بلوغ نرسیده یود که حرمت نگه دارع زنا عاقل تر از مرده

وقتی طرف لاشی و بد باشه باید بلاک کرد و رفت دیگ لیاقت خداحافظی ندارن.. بستگی طرفت داره

دقیقا اینو خوب گفتی. اگر بخواد دچار دردسر بشه بهترین کار رفتن یهویی 

چجوری شد؟؟

۵ سال بامن بوده طرف یه دختر رو دوس داشت دختره هم نمیدونم چیکار میکزدع و نمیخواست معشوقم رو

بعد اینم میخواس با من فراموش کنه حس و حالش درست شده بود بهم پیشنهاد ازدواج داد مامانشم از من خیلی خوشش اومد بعد دیگه نمیدونم سروکله ی دختر از کجا پیدا شد ماهم جدا شدیم من انگار نه انگار براش وجود داشتم الانم ازدولج کردن نمیدونم خوشبختن یا نه