2777
2789
عنوان

اگر گوشی بخرم ابروم جلوش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 61 پست
بگم بیا برو حداقل باطری گوشی که خریدی رو عوض کن 🤣 تا پدر پسر بره برای من گوشی بخره😅

پرنس زمانه پرومکس آخرین مدل نخره دیگه پرنس نیست😂

مریم شوهرت با پرنس بنداز تو. رقابت تا گوشی بهتری بهت برسه😎😅

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شای مردم دمپایی حموم🤣🤣🤣

اون هیچ وقت قدیمی نمیشه🤣🤣🤣

بابای پرنس از خودش در کادو دادن خیلی بهتره

ولی پدرشوهرم در عمرش فکر کنم اصلا کادو نداده پس شوهرم در همین حد هم یاد گرفته خداروشکر 🤣

اون هیچ وقت قدیمی نمیشه🤣🤣🤣بابای پرنس از خودش در کادو دادن خیلی بهترهولی پدرشوهرم در عمرش فکر کنم ...

از پدر شوهرت بیشتر از این انتظار نمیره 

همیشه به خولهزم میگم توجه کن همسر آینده مثلا پدرش به مادرش چطور کادو میده !

بچه بعدی میشده کادو بچه قبلی🤣🤣🤣

وااای ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣

پدرشوهر تنها کادوش یدونه اسپرم بوده🐍

جای شکر باقیه از لون پدر چنین پسری مونده که حداقل خونه میده😅

وااای ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣پدرشوهر تنها کادوش یدونه اسپرم بوده🐍جای شکر باقیه از لون پدر چنین پسری ...

جرقه خونه گرفتن رو 🐒 برای اولین بار در ذهن من ایجاد کرد

حالا همیشه بدیش رو میگیم یه جا هم خوبیش رو بگیم🤣

وگرنه شاید من خودم هرگز روش رو پیدا نمی‌کردم و شوهرم هم پیشنهادش رو نمی‌داد

سلام مریم جون ببخشید توی تاپیک غیر مرتبط مینویسم 

یه سوال ازتون داشتم قبلا توی تاپیک هاتون خونده بودم که گفته بودین رشته های انسانی یه حساب دیگه ای روی پیام  نور داشته باشن منم برای کنکور دانشگاه آزاد هم ثبت نام کردم ولی قبول نشدم چون ظرفیتش امسال خیلی کم بود

من میخواستم مدیریت مالی بخونم و روی شبکه سازی با استاد های دانشگاه آزاد حساب باز کرده بودم ولی الان فکر کنم مجبور باشم برم علمی کاربردی یا پیام نور میخواستم بپرسم چرا به نظرتون پیام نور برای انسانی ها خوبه ؟ برای شبکه سازی چیکار کنم ؟ و از طرفی من میخواستم توی لیسانسم مقاله هم بنویسم برای بورسیه ی تحصیلی ولی الان کلا همه ی در ها برام بسته شده راهنمایی می‌کنین ❤️ 

و اینم بگم شرایط دوباره خوندن کنکور ندارم :( 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

سلام مریم جون ببخشید توی تاپیک غیر مرتبط مینویسم یه سوال ازتون داشتم قبلا توی تاپیک هاتون خونده بودم ...

از طرفی هم بابام میگه برم غیر انتفاعی ، مامانم روانشناسی خونده بود و میگه داخل پیام نور هیچی بهمون یاد ندادن نمیدونم واقعا 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

سلام مریم جون ببخشید توی تاپیک غیر مرتبط مینویسم یه سوال ازتون داشتم قبلا توی تاپیک هاتون خونده بودم ...

سلام عزیزم

امتیاز مثبت پیام‌ نور برای بچه‌های انسانی این هست که معمولا کل کتاب رو میخونن و جزوه محور نیستن

این ویژگی برای رشته‌هایی مثل حقوق که آزمون دارن خیلی خوبه 

و سال‌هاست درصد قبولی بچه‌های پیام‌نور در آزمون وکالت خیلی بالاست

موفق باشی❤️