2777
2789
عنوان

دخترا چیکار کنممم😭

255 بازدید | 32 پست

خیلی ادمیم که از طرف دیگران دنبال تاییدم

مثلا یه لباس میخرم اگه یکی بگه زیاد سلیقم نیست یا یطوری رفتار کنه من استرسی میشم

میگم نکنه بده

حالم بد میشه

با اینکه خودم دوسش دارم

قوی🤍💫

منم این مدلیم

و دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممتو ذهنم به خودم میگم کاش حرف نمیزدی انقدر😂از بس بهش فکر میکنم

دقیقا

من معمولا همه جا ازم تعریف میکنن

کافیه یبار یه نفر بگه فلان جات ایراد داره

دیگه تمومه😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

دقیقا منم اینطوریم و باید یکی خریدمو تایید کنه به به کنه تا بخرمباید رو خودت کار کنی و قبول کنی ک سل ...

بخدا خیلی تلاش میکنم

نمیشههه اخرش سلیقه خودمو قبول ندارممم

یا یه چیزی میخرم روم نمیشه نشون کسی بدم از قضاوتاشون میترسم

قوی🤍💫

دقیقامن معمولا همه جا ازم تعریف میکننکافیه یبار یه نفر بگه فلان جات ایراد دارهدیگه تمومه😂

وای تو منی یا من توامممم

تو اتاق پرو تعریف از خود نباشه چند نفری بهم میگفتن وای چقدر خوشگلی چقدر لباسه بت اوممدد

ولی یه نفر یطوری رفتار کرد گفت خوبه ها ولی یجوری بود انگار

منم دلزده نشدما استرسی شدم

میگم نکنه حق با اونه

قوی🤍💫

چیزی که مورد پسند خودت هست ،نظر دیگران نباید برات مهم  باشه ،خوب هر یکی یه چیزی میگه سلیقه ها با هم متفاوته نه تو فقط تو‌لباس خریدن تو همه ی کارا حتی آشپزی کردن هم همه ی سلیقه ها فرقه 

وای تو منی یا من تواممممتو اتاق پرو تعریف از خود نباشه چند نفری بهم میگفتن وای چقدر خوشگلی چقدر لباس ...

احساس میکنم همزادمو پیدا کردم🤣

چند روز پیش یکی از دوستام گفت خیلی خوشگلی در جا دوستش بهم گفت تو به علیرضا خیلی میای هااا زد زیر خنده

بعد عکس علیرضا رو دیدم بزرگوار شبیه اسکلت متحرک بود🦦

تا 2 روز حس بد داشتم