2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
حالا اگه شوهر من بود اونقدر سرزنشم میکرد و یک هفته باهام دعوا میکرد🙄😑😂😂😂

نمیدونم باید منتظر دعوا باشم یا نه 

خودش و ماشین رو با هم برد شهرستان 

قرار بود ماشسن رو بزاره بره من با دوستام برم بیرون 

ولی جلوی اون خانواده هیچی نگفت 

گفت فدای سرت گریه نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم براش یه سوناتا صفر بخرم شما راضی میشی من دارم از حال بدی میمیرم

چی داری میگی واقعا؟حالت خوش نیست سرت به جایی خورد تو تصادف؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فداسرت... اصلا غصه نخور.. باید تصادف کنی تا دستت بیاد... همه راننده خوبا تصادف کردن، فقط خسارت جا ...

میدونه داشت حرف می‌زد هی میگفت پر‌گاز تر برو من نگاه کردم ولی سرم رو برنگردوندم

عزیزم،  راه زیاد داری و باید بشینی تا یاد بگیری...  فکرشو نکن و تحت هیچ شرایطی نه جابزن نه بترس.  اگه میخوای راننده شی،  جسارت و مهارت دوتاش لازمه.  

تو رانندگی،  لحظاتی هست که در کسری از ثانیه باید تصمیم بگیری و احتیاط خیلیییی مهمه.  یه ادمی که ۱۰سال راننده باشه هم ممکنه تصادف کنه...  فقط احتیاط و دقت.  وقتی میخوای از پارک دربیای،  راهنما بزن،  اروم حرکت کن و عجله نداشته باش.  

بقیه مجبورن صبر کنن تا تو بری! 

شوهرم کنارم بود افت ماشینش هم پی دی ار در میارن بردیم گفتن ۲۰ تومن بدون افت قیمت خود خانومه هم گفت ن ...

چه خانومه با شعور بوده دمش گرم 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊