2777
2789
عنوان

تصادف کردم

263 بازدید | 26 پست

دو هفته اس گواهینامه گرفنم

امروز سوار شدم ۲۰۶ بود 

از پارک اومدم بیرون زدم به سوناتا 

ماشینش خش افتاد 

شوهرم گفت فدای سرت حالم خیلی بده میترسم دیگه راننده شم

به بد ماشینی زدی

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا سرت؟

افت ماشین اون بدبخت چی میشه پس؟💔

کاش تا شش هفت ماه بعد گواهینامه با یه نفر راننده ماهر برین بیرون 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فردا سرت؟افت ماشین اون بدبخت چی میشه پس؟💔کاش تا شش هفت ماه بعد گواهینامه با یه نفر راننده ماهر برین ...

پولشو میگیره خب 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پولشو میگیره خب

همیشه قاضی رای رو به سود شاسی سوالا نمی‌ده و متاسفانه گاها هم شده در حد پول دنا و ۲۰۶ صاحب شدن فقط این راننده ها اونم از طریق فقط  بیمه

کلا گفتم تو جمله آخرم راننده ای که دوهفته پشت ماشین نشسته به نظرم اینجور جاها باید خیلی حواس همراهش جمع باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همیشه قاضی رای رو به سود شاسی سوالا نمی‌ده و متاسفانه گاها هم شده در حد پول دنا و ۲۰۶ صاحب شدن فقط ا ...

اینکه میگید فرد تازه گواهینامه دار باید با یه ماهر پشت فرمون بشینه کاملا درسته ولی خب اونی هم که میدونه نمیتونه از پس هزینه های ماشین مدل بالا مثل تصادف و خرابی که اتفاقی هستن بر بیاد ، نباید مدل بالا بخره اونم صرفا برای تو چشم بودن و به قول قدیمیا جیب خالی و پز عالی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اینکه میگید فرد تازه گواهینامه دار باید با یه ماهر پشت فرمون بشینه کاملا درسته ولی خب اونی هم که مید ...

عزیزم مگه افت ماشین رو به خاطر تامین هزینه های تصادف میدن؟🤦🏻😂

فردا سرت؟افت ماشین اون بدبخت چی میشه پس؟💔کاش تا شش هفت ماه بعد گواهینامه با یه نفر راننده ماهر برین ...

شوهرم کنارم بود افت ماشینش هم پی دی ار در میارن بردیم گفتن ۲۰ تومن بدون افت قیمت خود خانومه هم گفت نگران نباش فدای سرت

همیشه قاضی رای رو به سود شاسی سوالا نمی‌ده و متاسفانه گاها هم شده در حد پول دنا و ۲۰۶ صاحب شدن فقط ا ...

چی میگین تورو خدا من حالم بده سر قیمت بحث میکنین شاه بخشیده شماها دارین گیر به چی میدین پولشو گرفت بردیم صافکاری بدون رنگ گفت در میاد خرجش پوله فقط من نگرانیم واسه شوهرمه که چک داره ولی باید خرج اینم بده 

دو هفته اس گواهینامه ام اومده وگرنه نشسته ام ۱۲ جلسه اضافه گرفتم نشستم از شکم مادراشون همه راننده نبودن که از لپ لپ در بیارم رانندگی رو