2777
2789
عنوان

فصل دوم عشق ابدی خیلی زشت و بی مزه است☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 29 پست
نه میگم ک‌زدم جلو ببینم چی شدفصل یک رو هم نصفه

چرته بجاش فیلم خوب ببین شوهر منم میبینه هر قسمتو دوبار طرفدار عشق ابدیه

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این چه حرفیه غیر نازنین

اونای دیگم خوشگلن و دخترای بدی نیستن والا به نسبت فصل یک خیلی فرق انچنان نداره

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

من کامل اصلا ندیدم فقط تیکه تیکه بعضی جاهاشو دیدم این فصل جدیدی دختراش خیلی زشت هستند فقط اون دختره که کلاه داره با پسره مو بلنده بسته اون خوبه باز پسراش بهترن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من کامل اصلا ندیدم فقط تیکه تیکه بعضی جاهاشو دیدم این فصل جدیدی دختراش خیلی زشت هستند فقط اون دختره ...

آره گلم دقیقااااا

فصل یک بخدا طناز خوشگل تره تا اینا

کاربر قدیمی هستم