با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشرف منم میبینم اوزاک شهیر رو تا بیست قسمت دیدم خیلی کلیشه ایه
باز فصل اول خوب بود با اینکه من کامل ندیدم و فقط فراگ دیدم میفمیدم چی به چیه ولی فصل دوم ی قسمت دیدم کامل و بوران ک تو فصل 1 مرده بود رو زنده کردن اصن فاجعه بازیگراش خوبنا ولی خب این کار درست نبود به نظرم و خب با اینحال ریتش خیلی بالاعه کلا ترکیه دوس داره اینا رو و برای ادامه ی سریال باید ی موضوعی باشه دیگه
خان اورفا که تو استانبول پزشک و جراح بوده ولی ندای ریشه ها که عنوان سریاله اونو ب شهر اجدادیش برمیگر ...
ببین من هنوز ندیدم ول فراگ یکی دو تا ازش دیدم خب جریان ملک یکی دیگه دختره اسمش ییلدز بود؟ جریانشون چیه ینی اون اقا کدومو دوس داره زوج اصلی داستان کدومان