2777
2789
عزیزم دست خود ادم نیست؟

ازدواج تا حد خیلییییی بالایییی به سرنوشت و قسمت ربط داره فقط از خدا بخواه آدم خوبه روزگارشو بزاره سر راهت 

از خودش بخواهد این کفرا چیه میگی آخه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت به ازدواج به عنوان یک گزینه نگاه کردید نه دستاورد اون وقت دیگه کل دغدغت نمیشه 

متاسفانه ما کل زندگی مون و پای رابطه و این شر و ورا میزاریم درصورتیکه که آگاهیه رابطمونم صفره! 

کاشکی یکم سواد رابطه داشتیم ...

استقلال زیبا ترین عشق جهان:) 🥺🙂💙

استرس اینکه زن یکی بشی دوست نداشته باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

دیگه پسرا نمیتونن مگه اینکه پدرشون خرج کنه

یا اینکه دختر چیزی از پسرا نخواد ساده و بدون مراسم ازدواج کنن بعد برن مستاجری ( که اینم کسی یبول نمیکنه این روزا )

از هر طرف نگاه کنیم هما جوونا گناه دارن

همه چیز از اعتماد به نفس حس درونی میاد وگرنه قانونی وجود نداره در این باره. دقت کن سلبریتی ها دکتر م ...

امضاتون👏

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

زندگی هم واسه پسر سخته هم واسه دختر

ولی سوال من اینه که تنها نگرانی و دغدغه شما ازدواجه😐

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

عزیزم سعی کن فکراتو مثبت کنی. سختی برا همههههه هست. حالا هر کسی یه جور. خدا (نعوذ بالله) چه نفعی می بره به بنده هاش ظلم کنه؟ مونده به خود آدم که به این سختی ها به چه دیدی نگاه کنه: مثبت یا منفی. وقتی نگاه آدم مثبت میشه از دل همون سختی ها کلی پیشرفت و اتفاقای خوب به وجود میاد...