چند وقت پیش یهو معده درد گرفتم بعدش اسهال شدم یکی دوماه پیش. رفتم دکتر دارو سرم و اینا یه مقدار بهنر شدم ولی بعدش یه بار دیگم همون طور شدم اسهال و معده درد اینا بازم رفتم دکتر مترانیدازول و سفالکسین اینا داد خیلی فرق نکرد معدم هرزگاهی حالت تهوع میگیرم گاهی زیاد میشه گاهی کم ته دهنم حس تلخی دارم سره معدم درد میگیره میزنه به پشتش ولی نه خیلی شدید و گاهی حس درد تو قفسه سینه هم دارم و گلوم یطوری میشه نمیدونم درده یا حس جمع شدن نمیدونم چطوریه. الان ناشتا ونوپزازان میخورم که کمیابه و گرون ولی خیلی تاثیر نداره دو سه روزه گاهی درد از سره معدم گرفت و زد به پشت معدم خیلی شدید نبود ولی فکرمو بهم ریخت جالبه همزمان من و زنداداشمو خواهرم معدمون یطورایی اذیت میکنه تو خونه های مختلف زندگی میکنیم یجام نیستیم. البته زن داداشم درداش خیلی شدبد بود به اون گفتن زخم داری و این قرصای من خورد خوب شد ولی من خیلی اثری نمیبینم تجربه ای دارین،؟
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
دراز کشیدنی تو گلوم یطوری میشه نمیدونم درده چیه ولی منو بیشتر تهوع اذیتم میکنه
برو دکتر گوارش بگو دیگه مگه آنجا دکتر گوارش و معده نیس البته شما با دارو خانگی هم خوب میشی اگه بتوانی فکرت و استرس رو کنترل کنی.....ولی دارو دکتر سریع تر ...زیاد مایعات مثل چایی میخوری؟
مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
برو دکتر گوارش بگو دیگه مگه آنجا دکتر گوارش و معده نیس البته شما با دارو خانگی هم خوب میشی اگه بتوا ...
والا دکتر عمومی رفتم دارو نوشت بهتر نشدم. من فوبیای دکتر دارم خیلی عذاب میکشم تا دکتر برم البته ادمای دیگه درک نمیکنن فقط خودم و اونایی که مثل منن میدونن چی میگم. نمیدونم دیگه چیکار کنم
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️