2777
2789
عنوان

یه دختر شاغل باید تو خونه کار کنه

86 بازدید | 10 پست

چرا از یه پسر شاغل تو خونه توقع ندارن تو خونه کار کنه؟

دختری که دانشجو هست باید کارم کنه و هزار مشغله دیگه واقعا بازم ازش توقع این هست تو خونه کار کنه؟ بعد داداش من حتی درسای دانشگاه شم من آماده می کنم از صبح تا شب کارش قلیون کشیدن تو خیابونا دنبال دختر 

جیبشم بابام پر پول می کنه و به من قرونی نمی ده 

مامانم از اون ور داد می زند که تو خونه کاری نمی کنی بیا بشور بساب

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه بی عدالتی قدیمی هست. سال هاست تو خانواده های ایرانی جریان داره. پس فردا پول بابا قلبمه مال پسره چون باید کسب و کار براش راه بندازند و اونم همه رو هاپولی کنه. موقع پیری و مشکل هم همه ی کارهاشون با دختر هست. 

خانواده ایرانی:

حالم ازش بهم می خوره

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
این یه بی عدالتی قدیمی هست. سال هاست تو خانواده های ایرانی جریان داره. پس فردا پول بابا قلبمه مال پس ...

دقیقا 

دارن گند میزنن به تربیت و اینده داداششت...تو هم داره حقت ظلم مبشه که تنها راه حلش مستقل شدنه

بااین وضع گرونی کرایه خونه مستقل نمی توانم جور کنم وگرنه می رفتم 

دقیقا

یا اینکه توی مهمونیا چرا خانوما همش سفره میندازن جمع میکنن ، خیلی این چیزا رو مخمه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه دختر قوی بشو. سعی کن زیاد خونه نباشی. برو کتابخونه. برو سر کار کنار درست. 

تو این بی عدالتی رو که ریشه ی تاریخی داره فقط یه جور می تونی بشکنی. با قوی شدن و برای خودت کسی شدن. 

با کار کردن توی اون خونه هم برای خودت کسی نمی شی.
رفتار پدر و مادرت رو نمی تونی عوض کنی. اونا سال ها همین کارها رو دیدند و با خودشون هم اینجوری تا شده. فقط تکرار می کنند.