2777
2789
عنوان

خانمایی که خونه خریدین

2902 بازدید | 161 پست

سلام

اگه تو این چند سال اخیر خونه خریدین، میشه توضیح بدین چطوری پولش جور شد؟ موقع خریدن پولتون کامل بود یا کم داشتین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

شوهرم بیتکوین داشت فروخت خرید 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا فروختیم و وام گرفتیم یه مقداری هم بابام کمک کرد 

خونه ای که خریدیم دست مستاجر بود ۵۰۰ تومن پول رو بعد از خالی کردن مستاجر دادیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ما وام ازدواج مونو گذاشتیم رو هم یه وام دیگه هم برداشتیم هرچی طلا داشتیم فروختیم ماشینمونم رفت خونه خریدیم یکم کم داشتیم دادیم رهن مستاجر 😁 بسیار به سختی خریدیم ولی میرزه تا اخر عمر آسایش داری

تو چیا داری بگو تا بهت بگم چیکار کنی

سال 97دو سه میلیون کم داشتم خواهرم قلک بچه هاشو شکست و بهم داد

آخی عزیزم، ۲، ۳ میلیون سال ۹۷ هم کلی پول بوده

من الان خیلی در تکاپو ام ک بتونیم خونه بخریم حساب کردم اگه همه چیمون رو نقد کنیم مثل ماشین طلا پس انداز و کمی قرض و یه وام ۱۰۰ میلیونی، برای ارزون ترین خونه ای گه میشه خرید ۳۰۰،۴۰۰ تومن کم داریم نمیدونم چی کار کنم

خیلی برام مهمه که خونه بخریم فقط از خدا میخوام راهی جلو پامون بزاره ک جور بشه. چون اگه نتونیم بخریم اتفاق دیگه ای ممکنه بیوفته ک من اصلا راضی نیستم 

طلا فروختیم و وام گرفتیم یه مقداری هم بابام کمک کرد خونه ای که خریدیم دست مستاجر بود ۵۰۰ تومن پول رو ...

ما هم الان بخوایم بخریم همون مقداری کم داریم که میشه دست مستاجر باشه ولی اونجوری جایی نداریم بمونیم تو اون مدتی ک پول مستاجر جور بشه

چون پول پیش خونه ای ک الان اجاره کردیم رو هم حساب کردم

اگه ۳۰۰ تومن وام بتونیم بگیریم میتونیم خونه بخریم

اما نمیدونم از کجا و چه وامی میشه گرفت

تنها وامی ک میتونیم بگیریم در حال حاضر وام رسالت یا مهر ایرانه ک پول بمونه تو حساب روش وام بگیریم

ما هم الان بخوایم بخریم همون مقداری کم داریم که میشه دست مستاجر باشه ولی اونجوری جایی نداریم بمونیم ...

اره میتونی از رسالت وام بگیری روی گردش حساب هم میتونی وام بگیری 

نمیتونی بری خونه مادرت یا مادر شوهرت؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

فقط باید اگه پولت جمع شده وکمی کم داری دلتو بزنی به دریا و بری توی گودش، بقیه اشو خدادرست میکنه باقر ...

من با قرض حساب کردم، ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن کم داریم نمیدونم چیکار کنم

از طرفی میشه مثلا طلاها رو بفروشیم پولشو بخوابونیم تو حساب که بشه روش وام بگیریم ولی میدونم شوهرم این کارو نمیکنه، اون لحظه برای خونه طلا میفروشه ولی اینکه پول طلا رو بزاره تو حساب نه

از باباش هم پول خواست یک ماه بهش قرض بده ک بزاره تو حساب بتونه وام بیشتری بگیره باباش داشت و نیاز نداشت تو یک ماه ولی نداد

اره میتونی از رسالت وام بگیری روی گردش حساب هم میتونی وام بگیری نمیتونی بری خونه مادرت یا مادر شوهرت ...

از رسالت فقط ۱۰۰ تومن میتونیم وام بگیریم اونم قسط ماهی ۱۰ میلیون، اگه گردش حساب بالاتری داشتیم وام بیشتری میتونستیم بگیریم با اقساط کمتر

مامانم ک دوره به محل کار شوهرم. مادر شوهرمم خونشون یک خوابه ست و خواهرشوهر مجرد دارم وگرنه من حتی راضی به این کار هم هستم ک یک سال این سختی رو بکشم اما وسایلم رو کجا بزارم؟ مامانم هم مستاجره ک بگم وسایلم رو بزارم خونه ی اونا

شب و روز دارم به این مسئله فکر میکنم میخوام هر جوری شده خونه بخریم 

ما وام ازدواج مونو گذاشتیم رو هم یه وام دیگه هم برداشتیم هرچی طلا داشتیم فروختیم ماشینمونم رفت خونه ...

مبارک تون باشه الهی عزیزم

ببین ما الان ماشین و طلا و پول پیش داریم از خودمون، حالا میگیم ۱۰۰ تومن قرض، ۱۰۰ تومن وام، و یه مقدار پس انداز

با تمام اینا ۳۰۰،۴۰۰ تومن کم داریم

از رسالت فقط ۱۰۰ تومن میتونیم وام بگیریم اونم قسط ماهی ۱۰ میلیون، اگه گردش حساب بالاتری داشتیم وام ب ...

یه سری مسافرخانه ها هستن که اتاق اجاره میدن سالیانه پول پیش نمیخواد ولی کرایه زیادتر میگیرن 

یه سری مسافرخانه ها هستن که اتاق اجاره میدن سالیانه پول پیش نمیخواد ولی کرایه زیادتر میگیرن

نه ببین من بحثم جای موندنم نیست، جا برای وسیله هام ندارم

خود مبل هام فقط یک اتاق خواب ۶ متری نیاز داره،

مادرشوهرم اگه خونش دو خواب بود میزاشتم خونه ی اونا

حالا برای موندن یک سال خونه ی مامانم و مادرشوهرم میموندم