2777
2789

طبیعیه که من از بلندی طبقات بالا میترسم  طبقات بالا نمیرم خونه بگیر میترسم بچه ام بیوفته نمیدونم ایراد از منه یا بخاطر اینکه پسرم حرف نمیزنه توجه تمرکز نداره دلیل ترسم اینه

خب حفاظ داره خونه درم که قفل داره بنظرم مشکل از خودته زیاداسترسی هستی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پسرم اصلا توجه تمذکز نداره یه کلام حرفم نمیزنه

خب نزنه! وقتی همه جارو امن کنی ک دیگه مشکلی وجودنداره 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

شما بچه اتون چندساله هست

چندماه دیگه دوسالش میشه

صحبت میکنه

ن زیاد. مامابابامیگه. یک دوسه میگه