2777
2789
عنوان

قند بارداری چطوری بیارم پایین

97 بازدید | 21 پست

ساعت دوازده بیدار شدم پنیر و کره خوردم با نون تست و یکم پسته. دیگه هیچ نخوردم دو ساعت بعد تست زدم قند 225 بود بنظرتون بالاست  چکار کنم بیاد پایین 

خیلی زیاده

مگه دارو نمیخوری

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن هفته ای

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

نون سنگک بخور اصلا نون لواش نخور بدون کنجدهم باشه اندازه کف دست.. میدونم کم اما وعده ت رو بیشتر کن من بارداریم دیابت گرفتم رفتم دکتر تغذیه و بهم رژیم داد وتاپایان بارداریم با تغذیه کنترل کردم بدون هیچ دارویی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
وای کلا هیچی نخورمن قند بارداری داشتم قلب بچم سوراخهمیگن باعث یوراخی قلب میشهمن اگر میدونستم هوا میخ ...

چه ربطی به سوراخی داره..من خیلیها دیدم دارن و هیچی نشده الکی چرااسترس میدی بهش

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

باید دکتر بهت دارو بده 

دکتر من متفورمین داده بود . البته بعضی دکترا میگن توی بارداری  ایمن نیس ولی دکتر من داده بود بهم

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وای کلا هیچی نخورمن قند بارداری داشتم قلب بچم سوراخهمیگن باعث یوراخی قلب میشهمن اگر میدونستم هوا میخ ...

خدا سلامتی بده

هستن کسانی که قندبارداری نداشتن و باز بچه قلبش سوراخ داشته ممکنه برا بچه شما ربط داشته به قند یا نداشته، زیاد خودتونو سرزنش نکنین،

درمان سوراخ قلب راحته با طب اسلامی ان شاالله که نیاز به عمل نمیشه، تاپیکمو بخون و با چند درمانگر مجرب مشورت کن