2777
2789
عنوان

شوهرم حساس شده ب نظرتون

126 بازدید | 13 پست

بنده خدا دوست شوهرم مجرده پسره ۲۵ سالشه چند وقت پیش مادرشو بخاطر وایتکس از دست داد.

رفته بود دستشویی بشوره

میاد بیرون احساس خفگی میکنه و بعد ۵ روز تو بیمارستان میمیره 

این ی پسر داشت

حالا بعد فوت مامانش ب ما زنگ میزنه بریم دوری بزنیم .بیرون 

دیشب شوهرم بهم گفت تو چرا کنار او قدم میرنی در حالی که من بینشون بودم.

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

چرااا؟

میشه قکم توضیح بدی 

من خیلی عادی بودم 

وسطشون راه رفتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خدابیامرزه مردم سر چ سهل انگاری ها بچه ها رو یتیم میکنن مثل بابابزرگ همسرم نون و خربزه خورد فلج شد م ...

اره دقیقا ...

الکی الکی

اخه مجرد اگر زن داشت متاهلی ۴ نفره میرفتید خوب بود

دیگه نمیرم

خوب حالا که شوهرت حساسه سعی کن بیشتر مراقب باشی بعضی مردا اینشکلین دیگه

اره 

گلم سعی کن نرو و اگر هم رفتی موقعی سمت همسر خودت راه برو جوری که همسرت بین شما و دوستش باشه  . 

حقیقتا من خودم که خانومم اگر همسرم بیاد بین منو دوستم ناراحت میشم . مردا هم که حساس ترن نسبت به ما خانوما 

حواست باشه از این به بعد گلم ❤️