2777
2789
عنوان

سلیطه کلمه زشتیه

228 بازدید | 39 پست

؟؟ 

من سر قضیه ای ناراحت بودم بعد داداشم که ۸ ۹ سالشه نشسته بود به ناراحتی من می خندید . منم گفتم سلیطه . مامانمم اومد کلی باهام دعوا کرد . البته که اونو خیلی دوست داره و همیشه طرفشه . بعد خونه مامان بزرگم بودم در واقع آبروی منو جلوی اون مامان بزرگم و خالم برد درحالیکه من تو اتاق بهش گفتم سلیطه نه جلوی اونا😂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا به دخترا میگن

یعنی وحشی جیغ جیغو و رو مخ

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

نمی‌دونم چرا ولی وایب خوبی نمی‌گیرم ازش 

مثل کلمه فتنه و دریده میمونه🤣🤣

یه بار گفتم ببینین فتنه از کدوم طرفه همینجوری طرف مقابل بهم پرید که وااااییییی فتنههههه

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

گشاد کلمه بدیه ؟

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بله خیلی اندازه کلمه نه در حد دهان تمیز شماست نه برازنده داداشتونه 

مامانتون کار تربیتی انجام دادن 🫶🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3