2777
2789

کسی هست از این دو دانشگاه

سوال دارم

حقیقتش من میخوام کارشناسی ناپیوسته حسابداری بخونم 

میخواستم درمورد شرایط کارش بعد تحصیل و هزینه شهریه بدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوره کار داشتمن کارشناسی حسابداری( ناپیوسته ) دوس دارم بخونم معدلم ۱۸ ایناس

دانشگاه خوبیه 

واسه شیمی کار کنه مگه اینکه کارخونه ها و آزمایشگاها بتونی کار پیدا کنی 

من که باهاش نتونستم برم سرکار 

من ورودی ۹۱ هستم

واقعیتش از حسابداری هیچی نمیدونم 😅

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من پل طالشان شیمی کاربردی خوندم

پل طالشان کجای شهر رشته؟

بالای شهر

پایین شهر؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ته شهر😂بلوار لاکانجاده لاکان که انتهاش میخوره به سراوان

یعنی پایین شهر؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ته شهر😂بلوار لاکانجاده لاکان که انتهاش میخوره به سراوان

ببخشید من امسال دانشجوی دانشگاه ازاد رشتم

میشه درباره ایستگاه های تاکسی رشت راهنمایی کنید

از سر دانشگاه تا کجا ایستگاه دارن؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
ببخشید من امسال دانشجوی دانشگاه ازاد رشتممیشه درباره ایستگاه های تاکسی رشت راهنمایی کنیداز سر دانشگا ...

بانک ملی

فلکه گاز

بانک ملیفلکه گاز

بانک ملی کجا میشه؟

از کجاش بعد تاکسی هست تا جانبازان؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
بله

ممنونم

بانک ملی کجا میشه؟از کجاش بعد تاکسی هست تا جانبازان؟

خیابون ۱۷ شهریور که میخوره به میدون دکتر حشمت

ایستگاه جانبازان رو نمیدونم بخدا از کجاس