2777
2789

اره کشته شد

برا اینکه شناسایی نشم میگم پسر داییم ولی خب فامیل درجه یکم بود

پسر داییم بود  مثل قرص ماه بود اینقدر خوشتیپ جذاب عزیز دوست داشتنی با معرفت باغیرت

شغلش شوتی بود

عاشق یکی از فامیلای مادرش بود

جونشو برا دختره میداد 

جونشوووو

پدر دختره قبول نکرد که باهاش ازدواج کنه گفت تو خلافکاری به درد دختر من نمیخوری برو رد کارت  با ی آسو پاس بی سرو پایی مثل خودت بگرد

پسره قسم خورد گف به خدا شغلمو میزارم کنار  میرم رو ی کار خوب 

پدر دختره هم گفت نه من دختر دسته گلمو به تو نمیدم 

حالا خوبه دخترش با عالم آدم خوابیده بود میگفت دسته گل

ولی خب چی بگم پسره عاشقش شده بود

آخر سر هم پسره پاشد کلتو در اورد جلو عشقش  و خانواده دختره مادرش و خود من که اونجا بودم خودشو کشت💔

خدایا ای کاش اون لحضه میمردم اون صحنه ای که خونش ریخت رو دستام جلو پام افتاد رو زمین رو نمیدیدم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش اون پسره چی شد؟

ولا دیگ‌خبر‌ندارم یبار به من‌پیام داد التماس‌میکرد‌ک‌بگو‌برگرده من چند ساله دوسش دارم

سر اینم جدا شده بودن ک پسره زیاد بهش‌گیرداده بود

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙