کسی تا حالا به علت تنبلی تخمدان موهاش ریخته که بعد خوب شده باشه🥺؟...لطفا جواب بدین موندم چه غلطی بکنم برم زنان یا دکتر پوست و مو به نظرتون خوب میشم؟کچل شدم دیگه کف سرم معلومه طوری هر کی ببینه میفهمه😔😔
جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖
متخصص زنان بعد ۶ ماه نتیجه کامل میبینی بعد ۳ماه تازه میبینی اا دیگ نریخت ااا داره درمیاد
اها ممنونم...خدا رو شکر که تو خوب شدی،انشالله منم خوب بشم دیگه پاک کچل شدم واقعا
الانم میخوام برم آزمایشگاه آزمایش ها رو انجام بدم😓
جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖
درست میشه این بیماری خیلی سخته ولی میشه کنترلش کنی
توکل به خدا🥺🥺