2777
2789

اخلاقم خوبه آرومم سرم تو کار خودمه 

ولی کلا نمیدونم چرا اینجوری میشه

مخصوصا دخترای هم سن و سالم خیلی باهام دشمنی دارن 

پسرا هم که هیچ ولی ندیدم کسی خوشش بیاد ازم

همش تو خونم البته ولی تا میرم تو اجتماع اینجوری میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ قل ب خودت اویز کن ..یا عزیزو ذوالعز والاقتدار اعزنی ۱۲ مرتبه بخون و ب خودت فوت کن عزیز میشی..ایه ش ...

تو بچگی بهم گفتن همزاد داری الان هم که بزرگ شدم حدود یه ماه پیش رفتم پیش یه دعا نویس گفت همزاد داری 

نه کلا مثلا طرفو اصلا باهاش تا حالا هم کلام نشدم ولی دشمنی داره باهام

بد بین یا ریز بین نیستی؟؟؟بعضیا چون روحیه حساسی دارن درمورد رفتاردیگران گمانه زنی میکنن درصورتی ک اینجور نیست ک فکر مبکنن

نه کلا مثلا طرفو اصلا باهاش تا حالا هم کلام نشدم ولی دشمنی داره باهام

وقتی کسی اون مدلی مشکل از خودش خیلی اوقات بوده دور منم اینطور ادما تهش میفهمیدم که یا خیلی حسادت میکنن یا شانس من گیر ادمایی میفتم ک کلا چشم شور و حسودن بعدش سعی میکردم خودم جمع هام رو مطابق با انرژیم انتخاب کنم زیاد هم به این مساله فکر و تمرکز نکنم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
بد بین یا ریز بین نیستی؟؟؟بعضیا چون روحیه حساسی دارن درمورد رفتاردیگران گمانه زنی میکنن درصورتی ک ای ...

اتفاقا طرف چند بار بهم توهین می‌کنه هیچی نمیگم تا وقتی که دیگه زیاده روی کنه