2777
2789
عنوان

موفقیت های زرد و توخالی

69 بازدید | 10 پست

موفقیت تنها از یه راه بدست میاد و اونم تلاش برای اون موفقیت هست

تلاش جسمانی یا ذهنی یا هرچیزی 

انسان بدون تلاش به هیچی نمیرسه

طرف پکیج میفروشه من رفتم پکیجشو خریدم حدود ۱۰ و خورده ای فیلم آموزشیه که ۱۰ میلیون بابتش پول دادم ببینم چیه واقعا 

نشسته یه سری خزعبلات میگه خلاصه کلامش ترجمه ی کلاهبردارهای بین المللیه 

همه ی کتابای پایین رو کامل خوندم ببینم چی توشون هست ولی همشون روی هم یه جمله ی مفید ندارن و یه پول سیاه نمی ارزن 

- بنویسید تا اتفاق بیوفته هنری کلاوتس

- بیاندیشید تا ثروتمند شوید ناپلئون هیل

- عادت های اتمی

- برتری خفیف

- ثروتمندترین مرد بابل

- پدر بی پول پدر پولدار 

- تخت خوابت را مرتب کن 

- قورباغه رو بخور 

- قانون جذب و ..........

سایتای افرادی که ادعا میکنن استاد موفقیت ایرانن مثل عباسمنش و ... رفتم کلی کامنت ها رو خوندم کلی دوره هاشون و ... اسم نمیبرم از کجا دوره ها گرفتم و ...

ولی همه ی اینا شما رو توی یه زندانی از تفکرات اشتباه میندازن که خلاصی ازش سالها طول میکشه

اگه میخای پولدار بشی بی پول تر میشی

اگه میخای فرد مورد علاقت رو جذب کنی دفعش میکنی و تنهاتر میشی

اگه میخاستی فرد اجتماعی بشی افسرده تر میشی

کلی تاپیک میبینم که اینجا میزنن و مینویسن بچچه ها بیایید شکرگزاری بنویسیم بچه ها بیایی بگید چی رو نوشتید و بهش رسیدید 

آدم میبینه چقدر اون کتابای زرد و پکیجای زرد موفق بودن دلش برای کشورش و مردمش میسوزه 

مطلقا هیچ کسی با نوشتن و .. به چیزی نرسیده 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

آدم باید ی هدفی داشته باشه با شکرگزاری و این چیزا مسیر رو سریعتر کنه ن اینک بیکار دو عالم باشه توقع داشته باشه از آسمون واسش پول بیاد خب نمیاد 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آدم باید ی هدفی داشته باشه با شکرگزاری و این چیزا مسیر رو سریعتر کنه ن اینک بیکار دو عالم باشه توقع ...

خب من اینجوری میگم

بین تمام کسایی که دیدم موفقیت بدست میارن یه هدف که تعیین میکنن و با شوق و ذوق برای رسیدن بهش تلاش میکنند اصلا وقت ندارن دنبال این چیزا باشن شکر بنویسن نمیدونم خواسته هاشون رو لیست بکنن و ...

کسی به اینا توجه میکنه که از تلاش کردن و مسیر درست فرار کرده

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اینجوری میگمبین تمام کسایی که دیدم موفقیت بدست میارن یه هدف که تعیین میکنن و با شوق و ذوق برای ...

نه چ ربطی داره دوتاش باهم خوبه اتفاقا آدمای موفق همیشه شکرگزار هستن لیست اهداف دارن ولی حرکتم میکنن 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اما من با شکرگزاری و حس مثبت و نماز شب هم شغلی میخواستم به دست آوردم هم ازدواجی که میخواستم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اما من با شکرگزاری و حس مثبت و نماز شب هم شغلی میخواستم به دست آوردم هم ازدواجی که میخواستم

البته هدف داشتن و نوشتن هم از همین دوره ها یاد گرفتم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه چ ربطی داره دوتاش باهم خوبه اتفاقا آدمای موفق همیشه شکرگزار هستن لیست اهداف دارن ولی حرکتم میکنن

ربطش رو گفتم نمیدونم شاید نظر شما اینه ولی من کسی ندیدم بگه دارم مینویسم ولی از اون ور هم آدم موفقی باشه

آدم موفق وقت این کارا رو نداره 

شما در حد حدس و گمان میگی من از نزدیک دیدم

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بحث نماز و عبادت جداست ادم هایی هستن که صبح تا شب تلاش میکنن ولی نماز هم میخونن چون اعتقادشونه

ولی اینکه بگی علت رسیدن به خواسته هام شکر گزاری و حس مثبته همون برگشتیم به متن تاپیک موفق باشی خخخخ

بعد از خوندن صد ها جلد کتاب و دیدن هزاران نفر ادمم درباره این موضوعات فکر نکنم یک نفر استثنا این وسط باشه

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بحث نماز و عبادت جداست ادم هایی هستن که صبح تا شب تلاش میکنن ولی نماز هم میخونن چون اعتقادشونهولی ای ...

بله حس خوب خیلی تاثیر داره من قبلش ۶ بار آزمون دادم ولی وقتی خودمو تغییر دادم نتیجه گرفتم 

شما مختاری تفکرات خودتو داشته باشی منم چیزی که باش به خواسته هام رسیدم رو ادامه میدم

بله حس خوب خیلی تاثیر داره من قبلش ۶ بار آزمون دادم ولی وقتی خودمو تغییر دادم نتیجه گرفتم شما مختاری ...

دقیقا اینم کامنت کسایی که از سایت های زرد استفاده میکنن ( من با اینا به موفقیت رسیدم تو نرسیدی قبول نکن خب ) 

موفق عزیز کسی مجبورت کرده بود نظر بنویسی اینجا؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

دقیقا اینم کامنت کسایی که از سایت های زرد استفاده میکنن ( من با اینا به موفقیت رسیدم تو نرسیدی قبول ...

وا چرا اینقدر زور بهت میاد 😅😅

خب برای من خوب بوده و سایت عمومیه دوست داشتم تجربه امو بگم 😁