2777
2789
عنوان

واقعا دلم میخواد هرچه زودتر از شوهرم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 59 پست
خانوادت چی میگن؟ واقعا یکساله؟ یعنی هیچ کس از اعضای خانوادش نیومدن جلو اذیت نمیشی

خانوادم موافق طلاقن،هزار بار بهشون گفتیم بیایید توافق کنیم نیومدن، هزارتا بلا آوردن سرم و بعد کشیدن کنار،تا زنده ام حلالشون نمیکنم.پسرشون مشکل داره و اینو خانوادش می‌دونستن ولی نگفتن

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم موافق طلاقن،هزار بار بهشون گفتیم بیایید توافق کنیم نیومدن، هزارتا بلا آوردن سرم و بعد کشیدن ...

خانوادش طرفدار پسرشونن؟

،مگه چه مشکلی داره

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

خانوادم موافق طلاقن،هزار بار بهشون گفتیم بیایید توافق کنیم نیومدن، هزارتا بلا آوردن سرم و بعد کشیدن ...

وکیل بگیر اقدام کن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
یا درست کنید یا اقدام تاکی میخای بی تکلیف بمونی

اقدام کردم بیشتر از یکساله مهریه مو اجرا گذاشتم،الانم کار به حکم جلب آقا رسیده،خانوادش اصلا تو فکر نیستن،انگار بیصاحبه این پسر

خانوادش طرفدار پسرشونن؟،مگه چه مشکلی داره

معلوم نیست واقعا چه جور آدم هایی بودن،موقع ازدواج صدنفر ضمانتش کردن من جمله پدرش،الان موقع جدایی هیچکس نیست حتی پدرش هم گردن نگرفت اینو

کار خوبی کردی

اخه ما خانواده آبروداری هستیم،نخواستیم بندازیمش زندان،ولی واقعا انگار دلشون میخواد آبروشون بره

تا جایی ک توان داری تا جایی ک میتونی برای زندگیت بجنگ برای زندگی مشترک برای شوهرت برای ازدواجت بجنگ 

زود پا پس نکش فک نکن بعد طلاق خبریه هیچ خبری نیس 

طلاق رو بذار آخرین راه 

مشاوره برو باهاش حرف بزن صبر کن هرکار که میتونی 

فک نکن با طلاق راحت میشی ی عالمه مشکل جدید برات پیش میاد 

همه مردا بلا استثنا اخلاقای بچگونه ای دارن ک ممکنه اذیت بشی 

فک نکن بعد طلاق میری با یکی دیگ ازدواج میکنی ک بهترینه 

هرکسی مشکلات خودشو داره 

شما الان ک عقدی تازه جنگ دعواها برای بعد عروسیه 

اگه اینجوری باشه همه بلید طلاق بگیرن 

ببین تو ی آدمی هستی با ی اخلاق وفرهنگ شوهرت آدمی هست با ی اخلاق وفرهنگ دیگ

زمان میبره بتونید همو درک کنید وبا هم به تفاهم ودرک برسید

آنقدر برای طلاق عجله نکنید درسته طلاق تو جامعه زیاده ولی برو مشکلات بعد طلاق خانمها رو هم ببین