2777
2789

خودمون لرستانیم 

یه شهر کوچیک اطراف یه شهرستانیم البته

حتی اجازه نداریم تنها از خونه بیرون بریم کلی محدودیت هست واسه دختر اینجا 

یعنی اگه خونه و مدرسه حیاط دار نبود هیچوقت نمیتونستم هوا بخورم😅🤣

میخوام یه استان دیگه بزنم و یکم آزاد باشم حداقل مثل همه با دوستام کافه و رستوران و اینا برم

شده آرزو واسم 

بنظرتون از خانواده دور بشم اذیت نمیشم؟

وابسته نیستم ب خانوادم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

هنوز کنکوریم 

منظورم اینه بعل کنکور انتخاب رشته یه شهر دیگه بزنم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه اذیت نمیشی ازشون دور شی

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروووو حتما میشه بپرسم کدوم روستایی؟

روستا نیستم 

یه شهر کوچیک حومه خرم آباد 

اسمشو بگم ک شناسایی میشم😅

میزارن بری

فقط اجازه مادرم رو باید داشته باشم ک مشکلی نداره

از خداشونم باشه از دست من راحت بشن🤣

بعضی وقتا خیلی بحث میکنیم😂

آها عزیزم🤍💫منم شرایطم مثل توعه و امسال میرم راه دور توام همینکاروکن

خوشبحالت بسلامتییی♥️

چه رشته ای زدی

اجازه می‌دن بری شهر دیگه ؟

آره 

مامانم میگه که من ۱۸ سال تورو درست تربیت کردم که خودت راه درست و غلطتو تشخیص بدی و بهت اطمینان دارم 

آیندمو رشتم و دانشگاهمو به خودم سپرده