2777
2789

چرا واقعا اونا رو ببشتر دوس داره 🥲

من اوضاعم خیلی بده 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه خدا بین بنده عچهاش فرق میگذاره. بعضیاروم دوست ندارن. مثلاً از من بدش میاد ولی ببین یکیو دیدم تو بدترین شرایط مثل چی هواشو داشت. همه چیم امتحان کردم .فایده نداره

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

عزیزم اونا سختی های زندگیشون رو بهت نمیگن غیر ممکنه ک تو خوشی باشن شاید ببخشیدا شمارو محرم اسرارشون نمیدونن 

درکل بگم من در جریان زندگی بقیه هستم زندگی سختی های زیادی داره 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

همینه خدا بین بنده عچهاش فرق میگذاره. بعضیاروم دوست ندارن. مثلاً از من بدش میاد ولی ببین یکیو دیدم ت ...

منم

دقیقا کسایی ک در حق من بد کردن ابرومو بردن و رسوام کردن دارن شاد زندگی میکنن

صبور باش عزیزم صبور ....... صبر خدا زیاده عزیزم .صبر ما آدمهاکمه 

وگرنه تو همین دنیا ما آدمها جواب کارهامون رو میبینیم چ خوب کنیم چ بد کنیم 

فقط صبور باش 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم اونا سختی های زندگیشون رو بهت نمیگن غیر ممکنه ک تو خوشی باشن شاید ببخشیدا شمارو محرم اسرارشون ...

من با کسی حرف نمیزنم که بخواد من رو محرم اسرارش قرار بده یا نده ، همشون پولدارن باهاشون بری بازار میتونن کل بازار رو بخرن ولی من نه باید همیشه تنها تک و تنها بدون هیچ دلخوشی سگ دو بزنم