2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام زن قانعی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 90 پست

حالا من مخالف خرج های زیادی هستم‌ ولی پس انداز داشتن پس انداز مخفی برا هر دختر وزن ایرانی واجبه عین نماز چون رو مردا حسابی نیست اصلا بعدم رو برادر حساب نیست با قوانین کشور هم بدتر. چه بهتر یک زن اول حواسش به آینده خودش باشه اونقد دیدم سرم هم‌اومده مردا خیلی زبون بازن ما زنها هم‌احساسی. اول باید فکر خودمون باشیم

متوجه نمیشم وقتی خودتون کار میکنید و درامد دارید چرا باید یکی خرجتون رو بده. حقوقتون رو خرج خودتون ب ...

زن اگه ماهی پونصد میلیونم درآمد داشته باشه وظیفه شوهرشه خرجشو بده 

وظیفه شرعی و عرفی و قانونی 

تو رو خدا مردارو به این حرفا که زن خودش کارکنه خودش خرج کنه عادت ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندادمدیگه الانم پولام ی کم پس انداز طلا خریدم‌ولی احدی خبرنداره

از من میشنوی هرگز راجع به پس اندازت به شوهرت چیزی نگو 

مردا خیلی زود طمع میکنن واسه پول زنشون هیچ وقتم پولو پس نمیدن اگر پس بدن قبلش هزار مدل دعوا و جنجال راه میفته

دلسوزی به هیچ مردی نیامده اکثر آقایون قدرشناس نیستن زن کم‌ خرج فداکاری زن بساز بودن زن به چشم شون‌ نمیاد تجربه ثابت کرده جتی اگه مردی روش قسم بخورن قابل اعتماد نیست از هرکس هرچیزی برمیاد 

منم جدیدا این مدلی شدم ۱۵ م حقوقم تمومه ولی حالم خوبه که خرید کردم بیرون رفتم و... ۸ سال با قناعت گذ ...

قناعت کردی چیزی هم داری؟

من برای کار شوهرم سرمايه گذاری کردیم ک با شکست مواجه شد درحال حاضر هم چیزی نداریم مثه ملک و املاک ولی دیگه تاب و توان از خودگذشتگی ندارم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
یه دفعه اینکارو نکردی که یهو بخوای تغییر بدیصد در صد دعوا میشهشما اول رفتار خودتو درست کن حقوقتو شرو ...

میخام این هفته ی جفت کفش بخرم کفش خوب اون چیزی که دلم میخاد

من بدتر شما بودم حتی دلم‌ نمی‌آمد خرج کنم ولی دیدم اشتباهه باید خودت را دوست داشته باشی برا خودت ارز ...

بخدا زندگی کردم حرفاتو

عادت می‌کنی بنظر من ی وام بگیر عمل زیبایی کن بعد مجبوری حقوقتو بهش ندی منم ازین اخلاقا داشتم الان خی ...

بخدا منم انگار مرد شده بودم.

میخام ب خودم بیام و دوباره عین اولا کیف کنم

بله دیگه عزیزم وقتی به ما یاد ندادن چطور خودمون را دوست داشته باشیم وقتی مادرای ما به اسم وفاداری گف ...

انشالله ازین ببعد همه چیز برات خوب پیش بره

گذشته هارو بیخیال

الهی بهترین برات رقم بخوره

من از همسرم راضی نیستم اما تو این مورد کوتاه نمیام هرماه خرید دارم وکارتم سر ماه باید شارژ شه خرید خ ...

خوب دیگه چون راضی میستی هیچی برات مهم نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗