2777
2789
عنوان

علائم دررفتگی انگشت چیه

43 بازدید | 11 پست

علائمش چیه

دخترم دستش لای در گیر کرده دیشب الان ورم کرده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بنفش هم شده؟

نه کبود بود دیشب الان خوب شده کبودیش ولی ورم کرده و میگه درد میکنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ممم بگید دست منم ورم کرده دردمیکنه الان یکماهه

چ طولانیییییی

اون ۱ ماهههتا ۳ روز اول ممکنه هیچی نباشهولی دیگه شما باید بری دکتر

ای بابا ب دکتر باشه همه جام درد میکنه انگشت پام بیحس میشه خیلی وختا رفتم ازمایش ام آر آی عکس گفتن هیچیت نیس

ای بابا ب دکتر باشه همه جام درد میکنه انگشت پام بیحس میشه خیلی وختا رفتم ازمایش ام آر آی عکس گفتن هی ...

اها منم دردای اینطوری دارم بعضیاشون طبیعیه

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»