2777
2789
عنوان

شرایط دوست پسرم از خاستگاره خیلی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست

همیشه تو هر رابطه ای از اول مشخص کن هدفتو که اگر طرفت ازدواجی نیست بره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوی حس خیانت ندارید عجیبه دوتاباهم‌اخه

هروقت یه آقایی، دختری که دوسش داره رو از موندش مطمئن کنه اون دختر به هیچ عنوان سمت مورد های بعدی نمیره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
هروقت یه آقایی، دختری که دوسش داره رو از موندش مطمئن کنه اون دختر به هیچ عنوان سمت مورد های بعدی نمی ...

ارتباط با دونفر و فکر کردن به دونفر نرمال نیست 

لطفا دلیل برای پوشوندن کار نیارید

دکتر کوچولو
نه اصلاکم کم علاقه مند شدیم تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم

خب دوست پسرم به من گفت دوماه بهم فرصت بدیم بعد تصمیم بگیریم دوماه داره تموم میشه این حرفش چه معنی داشت بنظرت

قضاوت کردن شما هم درست نیست دنیا میچرخه

قضاوت نکردم 

من خودم به شخصی علاقه دارم و همزمان خواستگار هم دارم 

ولی اینکه ارتباط بگیرم با فردی و به فکر ازدواج با یکی دیگه باشم منطقی نیست 

دکتر کوچولو
قضاوت نکردم من خودم به شخصی علاقه دارم و همزمان خواستگار هم دارم ولی اینکه ارتباط بگیرم با فردی و به ...

اگه طرفت هر روز بگه به زودی مهاجرت میکنم چمیدونم شرایط زندگی تو ایران سخته و تو هر روز بترسی یهو بزاره بره چی ؟؟؟ و تو هم بابت این شرایط معلق چندین باید بخوای کات کنی و اون به هر زوری شده تورو نگه داره ولی اصلا نخواد حرکتی بزنه بی هدف باشه؟؟؟ آیا مورد های بعدیت رو بخاطرش از دست میدی؟؟

اگر مطمئنت کرده باشه که موندنیه و ببینی داره واقعا تلاششو میکنه قطعا چشمتو رو بقیه میبندی منتظرش میمونی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕