2777
2789
عنوان

کسی که تیرگی ناشی از هورمونی داره

83 بازدید | 4 پست

اگه درمان دارویی رو شروع کنه این تیرگی ها برطرف میشه؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

اصلاح سبک انجام بده خیلی تاثیر داره و میره 

اون تیرگی ها بخاطر مقاومت بدن به انسلینه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اصلاح سبک انجام بده خیلی تاثیر داره و میره اون تیرگی ها بخاطر مقاومت بدن به انسلینه

واقعا میره؟

متفورمین میخورم قند حذف کردم بازم هست تیرگی ها🥲

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میره؟متفورمین میخورم قند حذف کردم بازم هست تیرگی ها🥲

اصلاح سبک کلی باید انجام بدی 

و اون تیرگی ها یه شبه یه هفته ای نیومدن که انتظار داری سریع برن

پیاده روی برو

حذف کلی قند مصنوعی 

برقص تو خونه سعی کن استرس و ایناتو کم کنی 

آب زیاد بخور 

سبزیجات زیاد بخور 

جوانه ماش بخور 

لبنیاتو حذف کن 

تخم مرغ آبپز بخور (مثلا عصری گشنته میان وعده بخور یا صبحونه بخور. دکتر به من گفته بود هرموقع دلت خوردنی خواست تخم مرغ بخور 😁😩) 

شات زنجبیل و کرفس درست کن بخور (بدنت باید سم زدایی بشه) برای خوشمزه شدن این توش سیب و هویچ بنداز تا مزش متعادل بشه 

روغن های صنعتیو حذف کن و از روغن طبیعی استفاده کن

حدالامکان سعی کن غذاهاتو کم روغن و گریل شده درست کنی 

تخم کدو و کنجد زیاد بخور 

ساعت خوابتو درست کن که خیلیییییی مهمه (قبل 12 شب بخواب و صبحم 8 بیدار شو) خواب اینقدر مهمه که نگو. 

فعلا اینارو یادم اومد 😁

اصلا سمت داروهای شیمیایی نرو 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اصلاح سبک کلی باید انجام بدی و اون تیرگی ها یه شبه یه هفته ای نیومدن که انتظار داری سریع برنپیاده رو ...

خیلی ممنونممم 

باشه حتما مرسی