2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین

107 بازدید | 17 پست

من تازه میخوام شروع کنم از صفررر چون درس نخوندم صفر شدم وگرنه جز درس خون ها بودم یه چیزایی کم و بیش حالیمه 😂🥲

میخوام‌ ویدیو اموزشی ببینم ریاضی کرمی و زیست  فرهمندنیا سالیانه 

شیمی فراهانی بینگ بنگ و فیزیک شجاعی نکته و تست رو سرعت ۱/۵ به بالا

نمی خوام زمان زیادی برای فیلم دیدن بزارم و بیشتر میخوام هدفم تست آزمون و مرور باشه و برای عمومی هم دوره ها کوتاه در حد ۱۰ جلسه اینا میخوام ببینم بنظرتون این کارم خوبه یا نه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی بنظرم زبان و ادبیات فیلم ببین قشنگ کار کن اصلا نزار برا بعد تخصصیا تست بزن تا قوی بشی 

یهو تو امتحان نهایی میبینی یه سوال میدن که نیازه خوب به مبحث مسلط باشی

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

منم کنکور انسانیم واسه فرهنگیان تازه شروع کردم برام دعا کنید قبول شم🥺

واسه هیچ چیزی دیر نیست موافق باشی گلبم

لطفاً برای قبولی فرهنگیانم برام دعا کنید🙂♥️                فرهنگیانمممم🫠🫶🏻                                     

مال پارسالو میخوام بیینم خواهرم اشتراک الماس داشت فیلم هارو دارم

وای منم میخام ولی نمیدونم چیکا کنم میترسم دیر بشه

امسال الماس خریدم ولی بهمن اینا شروع میشه نکته و تستش

وای منم میخام ولی نمیدونم چیکا کنم میترسم دیر بشهامسال الماس خریدم ولی بهمن اینا شروع میشه نکته و تس ...

خب عزیزم تو که هزینشو دادی مال پارسالو نگاه کن اشکال نداره