2777
2789

از اول اینجور بود که خواهرشوهرم وقتی خانواده شوهرش مناسبتی میومدن این مارو دعوت نمیکرد

عقد بود عیدی میاوردن دعوت نمیکرد چون خودشون برای عیدی من زیاد هزینه نکردن

یا مثلا جشنایی که به بچش میگیره دعوت نمیکنه چون خودشون برای بچه من چیزی نیاوردن گفتن رسم نداریم

با خودش کار ندارم ولی باباش که صبح تا شب رو مخ منه خواهرشوهرتو دعوت کن خواهرشوهرتو آدم حساب کن اینجور کن اونجور کن فکر کنم خودش موافق کارای دخترشه

بگو یه بار هر کی ادم‌حسابم کرد میکنم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو هم جوابش رو بده بگو من با هر کسی عین خودش رفتار می‌کنم. اتفاقا بهتر خانواده شوهر همینطوری هم رفت و آمد باهاشون چالش داره چه برسه برات ناز و ادا هم بیان. با هر کی حال نکردی قطع رابطه کن راحت

بگو باشه 

و دعوت نکن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اکثر فامیلای شوهر همینن

برای عیدی آوردن من دقیقا همین کارو کردن گفتن رسم نداریم 

جالبه ساله دیگه که نوبت خودشون شد رسم دارشدن😐

پسرم سه شب بیمارستان بستری شد یه نفر نیومده عیادتش 

تا همون روز پسرم از بیمارستان مرخص شد زنگ زدن بیاین پدر شوهرم (بیرون روی گرفته بود )

بیاین عیادتش

خب تو هم جوابش رو بده بگو من با هر کسی عین خودش رفتار می‌کنم. اتفاقا بهتر خانواده شوهر همینطوری هم ر ...

نمیزارن انقدر آزار میرسونن آدم روانی میشه

از طرفی آدمو خر فرض میکنن دروغ پشت دروغ

عزیزم توام براشون جبران کن بلاخره یک چیزی پیش میاد توام نگو بهشون 😁

من که مستقیم میگم بخاطر فلان کار دعوتتون نمیکنم ولی اونا دروغ میگن گاهی جوری مظلوم نمایی میکنن صداها و عکساشون نبود باور میکردم

اکثر فامیلای شوهر همیننبرای عیدی آوردن من دقیقا همین کارو کردن گفتن رسم نداریم جالبه ساله دیگه که نو ...

دقیقا دختر منم چند روز بستری شد نیومدن بچه خواهرشوهرم بستری شد روز دوم رفتیم کم مونده بود پارمون کنه