2777
2789

پژو پارس مدل ۹۵ اینا ..

یا کوییک و ساینا صفر؟؟

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

قطعا کوییک اینا

کلا پژو خیلی استهلاک داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پژو

آخه میگن اگه خراب شع ی واشر بزنه ۴۰ ۵۰ میلیون هزینه تعمیر..

اگه مثلاً کوییک و ساینا هم بخرم پول جمع میکنم بعد چند وقت یک پژو tu5 مدل بالا بخرم ..

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

قطعا کوییک ایناکلا پژو خیلی استهلاک داره

خودمم موافقم .. با اینکه پژو خیلی دوست دارم ..ولی میگم اگه کوییک بگیریم پولام بهتر میتونم جمع کنم بعدش یه پژو tu5 نو بخرم ...چون اگ پژو مدل پایین بخرم همش باید خرج کنم 

ماشین صفر بهتره ، کلاً هزینش نسبت به پژو پایین تره ، ومهم تر اینه که ازش لذت ببری ، پژو مدل پایین سا ...

مرسی عزیزم همون کوییک کامل سفید میخرم ..

بعد چند وقت پولام جمع میکنم یه پژو تی یو فایو نو میخرم..حداقل موتور تی یو فایو خوبه

ماشین صفر بهتره چون پژو ممکنه بیوفتی تو خرج ولی ساینا واقعا بده لعنتی انگار بادکنک سوار شدی انقد سبک ...

کوییک کامل سفید میگیرم