2777
2789
عنوان

دوتا دختر دارم میگه فرق دختر و پسر زمین تا اسمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 77 پست

خوب معلومه فرق دارن 

کاملا نوع احساساتشون نیازها شون متفاوته 

پسر با مادر مانوس تر و وابسته تره حمایت گره و دختر بیشتر با پدر مانوسه و درک بهتری از شرایط داره و عاقل تره

ولی نه اینکه حسرت بشه 

پیامبر (ص) میفرمایند پسر نعمته و دختر رحمت 

خداوند رحمت رابی انتها میبخشه ولی از نعمتش می‌پرسد 

یعنی هر کس خداوند بهش دختر داده بی اندازه رحمتش را بهش بخشیده. 

حسرت نداره برید تحت نظر پزشک ان شالله پسر هم خدا بهتون هدیه میده 

ولی من به شخصه خیلی دختر دوست دارم 

بهانه نکن تو خودت فکرت همونه منتظری یه سوژه گیر بیاد حسرت بخوری 

وگرنه روزی هزار تا تعریف از خود می‌شنویم مگه همه رو باور میکنیم تو زود حرف اونو حجت دیدی نشستی به حسرت خوردن؟ تو هم بگی دو تا دختر بهتر از یه دختر یه پسره اون ناراحت میشه؟ فکر نکنم 

فکر کن یه دخترت پسره 

جدا جز بحث فیزیولوژیک هیچ تفاوتی نمیبینم هر دو دانشگاه میرن هر دو ازدواج میکنند میرن سراغ زندگی خودشون فکر کردی پسر داشتی کل درآمد و محبتش می‌رسید به تو؟ اونام زن میگیرن میرن یا مثلا دختر فلجه نمیتونه شاغل باشه مستقل باشه خوشبخت باشه؟ دیگه تموم شد اون حرف ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم موجودی روی زمینه که بیشتر از سنش میفهمه 

خیلی نازو مهربونه

دلش خیلی زود میشکنه

بیشتر به هرچی فکر میکنه

معلومه دختر 

دختر یعنی زندگی 

دختر نبود تو هر خونه ای سوت و کور 

اون خونه بدون دختر بدرد نمیخوره 

با این حال فرق یه دختر پسر ۱۸سالع زمین تا اسمونع چجوری معلومه دختر خیلی بیشتر از سنش میفهمه و پخته تره

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

نقطه ضعفتون رو فهمیده دس گذاشته روش

اتفاقا من یه دختر دارم دوباره باردارم فردا انومالی دارم دعا میکنم فردا بهم بگه دومی هم دختر

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خب میدونی اخلاقت اینطوری حس ادمارو نپرس. میپرسی تاپیک نزن که ی عده نزیزن اینجا ادمارو بخاطر احساس شو ...

من ازش نپرسیدم یکی دیگه پرسبد تاپیک هم دلم میخواد میزنم چون اینجا مال کس خاصی نیس همگانیه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
حس خودش رو گفت من برام مهم نیس ولی خوز دلمم میخواس ی پسر داشته باشم ببینم چقدر شیرین میتونه باشه

پسر دردسرش خیلی زیاده دختر غم خوارت میشه بزرگشه مراقبته پسر اصلا درک نداره

ببین اسی پسر هم خوبه خیلی هم خوبه 

دختر هم عالیه و خیلی هم عالیه 

ولی مهم اینه که صالح باشه و تربیت‌ درست باشه 

خدا را شکر دوره این حرفا تموم شده پس راضی به رضای الهی باش اونه که جنسیت را شکل میده و به بنده اش هدیه میده. 

خودت ببین نسل ائمه ما در دوران جاهلیت از طریق حضرت زهرا سلام الله علیها ادامه پیدا کرده 

این نشون میده یک زن هم میتونه ادامه دهنده نسل باشه حتی هزار برابر یک مرد

نقطه ضعفتون رو فهمیده دس گذاشته روشاتفاقا من یه دختر دارم دوباره باردارم فردا انومالی دارم دعا میکنم ...

ان شااله سالم وسلامت باشه بهم بگین جنسیت رو

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
چرا اینجوری میگید!خوبه داماد هم اجازه سر زدن به خانواده و به دختر نده؟!میدونم شوخی میکنید ولی شوخی ش ...

عزیزم واقعیته الان پسرا گوش به حرف زنشون هستن والا من مادرم فوت کرد دوسال پدرم تنها بود من در خونمو قفل کردم رفتم پیشش این مدت زندگی کردم اما برادرهام ماهی یکساعت میومدن سر میزدن زن هاشونم دوتا خواهرن هر چهار ماه دوساعت میومدن اصلا کشیدن کنار خودشونو با اینکه پدرم به جفتشون خونه داد جهاز داد عروسیشونم گرفت طلا خرید زمین داد بهشون و از گل نازکتر بهشون نمیگه هنوز که هنوزه

حس خودش رو گفت من برام مهم نیس ولی خوز دلمم میخواس ی پسر داشته باشم ببینم چقدر شیرین میتونه باشه

مامان بزرگم 6 پسر داره 3 دختر 

دختراش بیشتر ب فکرشن تا پسر 

عروساش خیلی وقته حتی دیدنش هم نیومدن

اونم پیر شد متوجه میشه ک پسرش مال دختر غریبس

اونی ک میمونه براش دختره 

الان خالم 2 پسر داره همش میگ کاش من دختر داشتم 

کمرش درد میکنه پسراش کمکش نمیکنن

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏