2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای همین تا حد ممکن آرایشگاه نمی‌رم نه به موچین نه شونه و برس و لوازم ارایششون اعتماد ندارم چندشم میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم تاحالا نرفتم دلم میخواست یه بار برم ببینم چه شکلی میشم

من هفت سال بود نرفته بودم امسال رفتم برای کوتاهی و کراتین نمیدونی چقدر حالم بد میشد اون برس و قیچی و ...به موهام میخورد فقط خودمو دلداری میدادم که اتو داغه اگه چیزی باشه از بین میبره🤣🤣

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها راستش من چون قیمت مناسب برام مهم بود رفتم پیش ندا بروجنی برای عقدم، اما هیچوقت تو عمرم تاحال کسی منو اینقد قشنگ ارایش نکره بود، ارایشاش خلیجی نیستا، یه لایت گریم فوق العاده ایه، من قبلا پیش ۴ تا میکاپ ارتیستا معروف اصفهان مدل شده بودم شاید دوتاشون بد نبودن، ولی این یه چیز دیگه بود، واااقعا همه ازم پرسیدن کجا رفتی ارایشتو، خیییلی فیت خودم بود خیلی خوب بوووود، واقعاً دستش طلاست!

از اول که رفتم انقدر با انرژی و خوش‌رو بود که استرسم نصف شد. کارش خیلی تمیزه، دقیق به همه جزئیات توجه می‌کنه و آرایشم تا آخر شب عین اولش موند.

اگر دنبال یه میکاپ آرتیست خوش‌سلیقه و مهربون هستید که کارش به روز و خیلی شیک و تمیز باشه شک نکنید ایشون بهترینه

واقعا خوشحالم که ایشون را پیدا کردم، توی یه سالن خیلی خوب کار میکنه واقعا که عالی بود همه ی موادش برند و لاکچری بود،اخلاقشونم که بیست،من از اون روز به همه معرفیشون میکنم چون به نظرم با این که اینقدر خوبه ولی تو اصفهان همه میرن پیش ندا دهقان و شمیم و  ... این خدایی از همه اونا یه سر و کله بالاتره، خیلی کارش عالیه خیلی ،شمارشو  میزارم

09138299251

راستی مدرس رسمی شرکت بین المللی میکاپ هم هستن

و خیلی هم هنرجو داره، همش داره ورکشاپ و سمینار می‌زاره

خلاصه که خیلی خفنه، بهش زنگ بزنید و آدرس پیجشو بگیرید و کارهاشو ببینید تا خودتون متوجه بشید