۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 عنوان جوش زیر پوستی 125 بازدید | 23 پست بچها من ی جوش زیر پوستی التهابی داشتم اومدم سوزن زدم توش یکم چرک خون خالی شد صب پاشدم ردش انقد کبود شددده خون مرده شده قهوه ای جوشه حالت خشک گرفته ورم داره حالا نشستم گریه میکنم وای نکنه بمونه این لکه گنده چن وقت دیگ قرار خواستگار بیاد اخرهفته دیگه وای خدایا بچها بهتر میشه؟کسی کرده این کارو خیلی استرسیم گریع مبکنم 1404/07/18 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80359 اصلا جوشاتو دسکاری نکن زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 اصلا جوشاتو دسکاری نکن میدونم تر زدم بدکاری کردم من خیلی حساسم فک کردم خالی میشه ولی گند زدم بنظدت خوب میشه؟
زمان۹۵ عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 40 تو هم مثل منی😂اول میوفتم به جون جوشا بعد میشینم غصه میخورم برا جاشون
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 خوب شدنش شاید طول بکشه کرمی چیزی بزن سریعتر خوب شه 😭😭😭تااخر عمر میمونه ینی بهتر مبشه؟
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 تو هم مثل منی😂اول میوفتم به جون جوشا بعد میشینم غصه میخورم برا جاشون وای این خیلی ناجور شده اگ نره این خون مردگی چی من واقعا حساس افسردع میشم ازصب ی کله عر میزنم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80359 میدونم تر زدم بدکاری کردم من خیلی حساسم فک کردم خالی میشه ولی گند زدم بنظدت خوب میشه؟ بله ب مرور خوب میشه زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 وای این خیلی ناجور شده اگ نره این خون مردگی چی من واقعا حساس افسردع میشم ازصب ی کله عر میزنم کاش بمیزم راحتشم
زمان۹۵ عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 40 وای این خیلی ناجور شده اگ نره این خون مردگی چی من واقعا حساس افسردع میشم ازصب ی کله عر میزنم وقتی جوشی سفته و اذیت میکنه یعنی هنوز نرسیده باید یروز بگذره تا برسهمن جوشام خیلی دست کاری کردم جای بعضیاش متاسفانه موند ولی اکثرشون جاشون نموندنگران نباش ایشالا نمیمونه
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 وقتی جوشی سفته و اذیت میکنه یعنی هنوز نرسیده باید یروز بگذره تا برسهمن جوشام خیلی دست کاری کردم جای ... 🥲میدونی دیشب سوزن سوزن کردم خون مردگیه حس میکنم پخش شده ناجوره امروز استرسم گرفته
زمان۹۵ عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 40 🥲میدونی دیشب سوزن سوزن کردم خون مردگیه حس میکنم پخش شده ناجوره امروز استرسم گرفته دیگه بهش دست نزن بزار خودش ترمیم کنهنگران نباش عزیزم