2777
2789

خودمم یه ۲۰ تومنی پس انداز دارم اما حدالامکان به اون نمیخوام دست بزنم از طرفیم دنبال تجمل و ...نیستم میخوام یه سیسمونی جمع و جور و کار راه بنداز فعلا بگیرم تا بعد بچه هرچی لازم داشت مجدد میخرم براش به نظرتون میشه؟ضمنا کرجیم اگه جاییو میشناسید معرفی کنید برم واسه خرید 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی انقدر گرونه 

من میخوام برای دو قلو این مقدار هزینه کنم 

پول دارم ولی فکر میکنم بیخوده 

باز بزار بقیه ک بچه دارن تجربشونو بگن ببینیم چی میشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

واقعا؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

با ۳۰ تومنم میشه😶اینجا با ۸۰ تومن رویایی میشه اتاق کودک

چطور ممکنه اخه تخت کمد ک خودش ۳٠ به بالاست🥺

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خوشحالم که رسم سیسمونی دادن خانواده عروس داره ور می افته

من خودم متنفرم از این رسم شوهرمم همینطور از اول برناممون بود خودمون بخریم اصلا خیلی افت داره واسه شوهرم که وسایل بچمونو پدرم بخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40