2777
2789

من پدرم فوت کردن مادرمم ام اس داره و مریضه 

یه درامد کمی داره که کفاف نمیده و منو داداشم کمک خرجیم داداشم بیشتر

الان که باردارم و هنوز جنسیت بچمو نمیدونم رفتم سریع سرویس چوبشو گرفتم داداشم فهمید ناراحت شد

میگه رسمه خانواده دختر سیسمونی اول رو بدن

همسرمم مخالفه و میگه لازم نیست داداشت واسه بچه ما سیسمونی بگیره

من از زمان مجردیم طلا هایی داشتم دست خودمه خب اینارو بابام واسم خریده میخوام حتی اگه همسرم نتونست بخره اینارو بفروشم بخرم 

داداشمم گیر داده نه اصلا موندم چیکار کنم

میخواستم شیشه شیر و این چیزاشو بخرم قسمم داده صبر کنم

لایک نکن خواهر منننن  

بزار در حد کادویی چیزی که میخوان بدن کمک کنن که حس بدی نگیرن 

اما تو هم مثل خودش قسمش بده 😂 مزخرف ترین رسم دنیا سیسمونیه 

هر کی بچه میاره خودشم وسایلش میخره دیگه، بقیه در حد کادو میتونن اقدام کنن

بزار در حد کادویی چیزی که میخوان بدن کمک کنن که حس بدی نگیرن اما تو هم مثل خودش قسمش بده 😂 مزخرف تر ...

خب دوست دارم در حد کادو باشه نه اینکه شیشه شیر بچمم اونا بگیرن

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست دارم در حد کادو باشه نه اینکه شیشه شیر بچمم اونا بگیرن

همین دیگه ، اینو بهش بگو 

بگو پدرمم اگه بود من نمیتونستم بپذیرم خرج بچه منو بده 

بگو کاری به شرایط مالی ندارم کلا این رسم قبول ندارم 

داداشت دوست داره بذار بخره گناه داره بهش بگو باشه شما اگر دوست دارید یا چندتا چیز بخر منم خودم ذوق دارم میخرم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻