دوستان طرح مادران کسی برنده شده دیشب میگن نتیجه ها اعلام شده تو سایت که من میرم مشخص نشده
چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله منم بي ماشينم خيلي نياز دارم البته سري قبل سمند سورن در اومد ولي متاسفانه پولم جور نشد
ممنون عزیزم توکل به خدا
ان شالله برای شما هم پیامک برنده بیاد🌹
منم سمند سورن یکبار برنده شدم حوالش ارزشی نداشت ۲۰۷ وهایما هم برنده شدم ارزشی نداشت حالا تارا ثبت نام کردم یکم وضعیت حواله ها بهتر شده